آرشیو خرداد ماه 1399

مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك

طرح توليد اتصالات پي وي سي | نمونه و خلاصه طرح توجيهي انواع اتصالات PVC

۹۵ بازديد

طرح توليد اتصالات پي وي سي با توجه به نياز امروزي بازار به كالاهايي با ويژگي‌هاي كارآمدتر نسبت به نمونه‌هاي قديمي بيشتر مورد توجه قرار گرفته است. لوله‌هاي PVC در امور عمراني به خصوص شهرسازي و ساختمان براي انتقال آب و پوشش سيم‌ها و موارد مشابه مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اتصلات پلاستيكي به عنوان جايگزين محصولات قديمي ساخته شده از آهن و ديگر فلزات نيز شناخته مي‌شوند. اتصالات پي وي سي در بازار به نام پليكا و با ويژگي هايي چون مقاوم در برابر ترك خوردگي، وزن پايين، قدرت انعطاف پذيري، تحمل سرما و گرماي بالا، عدم تاثيرپذيري از اسيدها معروف بوده و بيشتر از اتصالات فلزي براي انتقال مايعات و گاز كارآمد هستند. در ادامه خلاصه اي از طرح توليد اين محصول را شرح داده ايم. براي ديدن انواع طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 


طرح توليد اتصالات پي وي سي | معرفي محصول

اتصالات PVC با كد آيسيك 25201221 از نوعي پلاستيك پليمري به نام پلي وينيل كلرايد به روش قالب‌گيري تزريقي فشاري ساخته شده است. از ويژگي‌هاي بارز اين محصول مقرون به صرفه بودن آن نسبت به ساير لوله‌ها و سفت و محكم بودن آن براي تحمل فشارهاي زياد است. از اين محصول براي انتقال مايع و گاز اغلب استفاده مي‌شود. اين لوله‌ها توانايي انتقال مايعات در دماي كمتر از 140 درجه سانتي‌گراد را دارند. محصولات PVC براي كاربردهاي متفاوت مانند انتقال آب آشاميدني، انتقال گاز، سيستم‌هاي آبياري، استفاده در صنايع شيميايي و... در اشكال گوناگون مانند لوله، اتصالات مخروطي، اتصالات توپي و ...  در سايزهاي مختلف توليد مي‌شوند. اتصالات از طريق سيمان PVC جوش داده مي‌شود.

كالا كد آيسيك
اتصالات از يو پي وي سي 2520412607
اتصالات از پي وي سي 2520412344
لوله واتصالات پي وي سي 25201221

 

طرح توليد اتصالات پي وي سي | ويژگي‌هاي محصول

اتصالات PVC بدليل صاف و صيقلي بودن، جداره داخلي رسوب را به خود نمي‌گيرد و سبب رشد جلبك نمي‌شود. همچنين در برابر مواد مضر همانند اسيد و قليا و وجود ميكروارگانيزم‌ها مقاوم هستند. بدليل افزودني‌هاي مناسب در مواد اوليه ساخت اين محصولها در برابر اشعه هاي مضر موجود در هوا همانند ماوراء بنفش و قرمز نيز مقاوم هستند.

نصب و اتصال آن‎ها به يكديگر در لوله كشي بسيار ساده است. به دليل كاربرد پي وي سي بعنوان مواد اوليه در ساخت لوله و اتصالات، محصول ساخته شده از خواص هيدروديناميكي و مقاومت در مقابل سايش و تحمل پذيري بار مناسب برخوردار است. همين ويژگي‌ها طول عمر آن‌ها را بسيار بيشتر مي‌كند. يكي ديگر از قابليت‌هاي اين لوله‌ها مقاومت در مقابل حرارت و دماي پايين است. وزن پايين اتصالات PVC در مقايسه با ساير اتصالات رقيب به عنوان مزيت محسوب مي‌شود.

طرح توليد اتصالات پي وي سي | مواد اوليه مورد نياز

مواد اوليه بكار رفته در توليد اتصالات PVC شامل گرانول، پلي ونيل كلرايد مخلوط شده با مستربچ (رنگ دانه ) و پودر ميكرونيزه مواد معدني مي‌باشد.

موارد كاربرد اتصالات PVC

لوله و اتصالات پي وي سي در شبكه‌هاي انتقال گاز و مايعات بخصوص در انتقال فاضلاب صنعتي و خانگي بكار مي‎رود. زماني كه تمايل داشته باشيد خطوط انتقال نيرو و مخابراتي از بستري خشك و عايق عبور نمايد مي‌توان از لوله و اتصالات پي وي سي بعنوان فضاي پوششي انتقال استفاده نمود.

طرح توليد اتصالات پي وي سي | دانش فني و فرايند توليد

در فرايند توليد اتصالات همانند ابتداي خط توليد لوله‌هاي پي وي سي، مواد اوليه پس از پودر شدن كامل و مخلوط شدن در ميكسر توسط فيدريا دستگاه مكش از مخزن مواد اوليه به دستگاه تزريق منتقل مي‌شود. دستگاه تزريق داراي 2عدد فكي در دو طرف مي‌باشد كه درون آن‌ها متناسب با ظرفيت و مدل دستگاه تعدادي قالب قرار دارد.

مواد پس از ورود به دستگاه توسط گرما و حرارت ناشي از اصطكاك و المنت‌هاي موجود در دور سيلندر و ماردون ذوب شده و به درون قالب‌ها تزريق مي‌شوند. قالب حاوي محصول تزريقي پس از خنك سازي باز شده و اتصالات از آن به بيرون پرتاپ مي‌شوند. اين اتصالات بعد از پرداخت و پليسه گيري و انتقال به بخش بسته‌بندي بر اساس سفارش به بازار عرضه مي‌شود.

اتصالات پي وي سي بسته به نوع كاربرد در شبكه لوله كشي قالب‌هاي متفاوتي دارند. دستگاه‌هاي تزريق نيز اندازه‌ها و ظرفيت‌هاي توليد مختلفي دارند كه هرچه ظرفيت و كيفيت دستگاه تزريق بيشتر باشد؛ دستگاه بزرگتر، گرانتر و تعداد محصول توليد شده در ساخت قالب مي‌تواند بيشتر باشد. شكل دهي لوله براي تبديل شدن به نر و مادگي، وصل شدن به اتصالات پي وي سي با فشار آن در سيستم شكل‌دهي به كله لوله‌ها به سادگي به فرم دهي قالبي گرم انجام مي‌شود. جهت جابجايي قالب دسنگاه‌هاي ترزيق نياز به استفاده از جرثقيل جهت جابجايي و باز و بسته كردن قالب‌ها است.

بررسي بازار و رقبا

در كشور تعداد 1417  طرح و واحد توليد انواع اتصالات پلاستيكي، كامپوزيتي، الاستومري از مواد مختلف لاستيك و پلاستيك و رزين همانند پلي اتيلن، پلي پروپيلن، PVC ، پلي كربنات، پلي آميد، فايبرگلاس وجود دارد كه با سرمايه گذاري 51259 ميليارد ريال واشتغال اسمي 47900 مشغول به فعاليت مي‌باشد كه از اين تعداد 111 واحد صرفاً به توليد لوله و اتصالات پي وي سي مشغول مي‌باشند. با توجه به رشد مصرف داخل و صادرات به كشورهاي همسايه تعداد 62طرح‌ درحال احداث صنعتي و توليد لوله و اتصالات پي وي سي در كشور با پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد به شرح جداول ذيل موجود است.

 

طرحهاي  درحال احداث صنعتي توليد اتصالات پي وي سي  داراي پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد
تعداد پيش بيني سرمايه گذاري ميليارد ريال پيش بيني اشتعال نفر ظرفيت واحد
62 1889 1024 86550 تن

 

سرمايه گذاري مورد نياز

آمار واحد هاي توليد  لوله واتصالات پي وي سي  پليكا در كشور در كشور تا پايان 1398
تعداد سرمايه  ميليارد ريال اشتغال ظرفيت واحد
143 2402 2275 113143 تن

 

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين  1500 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي ) 755 متر مربع
3 دستگاههاي  خريد  داخلي و خارجي 7080 ميليون ريال

 

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 26834
2 سرمايهگذاري درگردش 3344
3 كل سرمايهگذاري 28778
4 هزينه توليد ساليانه 87606

 

شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR 9/39درصد
دوره برگشت سرمايه 2/7
درصداستفاده ازظرفيت اسمي درنقطه سربسر: 29/05

 

مزاياي اجراي طرح

  1. سودآوري، بازدهي و دوره برگشت مناسب سرمايه­ گذاري
  2. داراي مزيت رقابتي در مقايسه با كالاهاي جايگزين شده
  3. مصرف رو به گسترش به عنوان كالاي جايگزين اتصالات فلزي
  4. امكان توليد اتصالات متفاوت با سايزهاي مختلف در يك خط توليد با تغيير قالب
  5. قابليت تامين مواد اوليه از طريق پتروشيمي‌هاي داخل كشور

 

نتايج  مطالعات فني، اقتصادي و مالي

تحقيقات بازار و ارايه معيارهاي محاسبه هر يك از موارد برآورد سرمايه ثابت و در گردش و توضيح پيرامون هزينه‌هاي ثابت و متغير طرح، پيش‌بيني و قيمت تمام‌شده و همچنين امكان تامين ماشين آلات و مواد اوليه در داخل كشور و بررسي مهم‌ترين شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي توليد اتصالات نشان مي‌دهد.

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و باتجربه كاردوك كمك بگيريد.

خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك

كارشناسان كاردوك با بررسي همه جانبه و تجربه چندين ساله به شما در زمينه‌هاي مطالعه بازار، ايده‌هاي سرمايه گذاري، نوشتن طرح توجيهي، اخذ مجوزهاي لازم، خريد ماشين آلات، عارضه يابي و غيره خدمات ارائه مي‌دهند. در صورتي كه سفارش طرح و يا انجام پروژه خود را به كاردوك بسپاريد، مشاوره رايگان خواهد بود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

منبع : طرح توليد اتصالات پي وي سي

طرح توجيهي توليد چيپس سيب زميني | خلاصه و نمونه طرح توليد چيپس سيب زميني

۹۳ بازديد

آيا هنور توليد چيپس داراي توجيه اقتصادي است؟ طرح توجيهي توليد چيپس توسط چه كساني بايد نوشته شود؟ يكي از عوامل مهم ايحاد مزيت رقابتي در توليد و فروش محصولات صنعتي استفاده بهينه ازمزيت‌هاي نسبي كشور و منطقه است. ايران با توليد بيش از 5 ميليون تن سيب زميني در سال بعد از كشورهايي همانند چين و هندوستان در مقام سيزدهم توليدكنندگان جهان قرار دارد. وجود مواد اوليه و تكنولوژي مناسب توليد در كشور زمينه‌اي فراهم كرده تا با منابع كافي و مديريت كارا در بازار حضوري سودمندي داشت. با اين حال براي شروع چنين پروژه‌اي بايد مطالعات لازم انجام شود، كارشناسان كاردوك با تجربه چندين ساله در انواع پروژه‌هاي صنعتي و غيرصنعتي مي‌توانند به شما جهت شروع كار وطرح توجيهي خدمات ارائه دهند. در ادامه خلاصه اي از طرح توليد چيپس آورده شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد چيپس

 

طرح توجيهي توليد چيپس | معرفي محصول

چيپس بسته‌بندي شده با كد آيسيك 1513412460 سيب زميني‌هاي برش و سرخ شده در محيط روغن است كه به صورت برگ مانند تهيه مي‌شود. اين محصول به دو صورت ساده و چاشني‌دار توليد مي‌گردد، در نوع اول براي طعم دادن از نمك استفاده مي‌شود، چيپس‌هاي طعم‌دار علاوه بر نمك با ادويه‌هاي مجاز طعم‌دار مي‌شوند. در صورت نياز به تغيير و خوش رنگ كردن فراورده الزام به استفاده از رنگ‌هاي مجاز طبيعي بايد رعايت شود.

طرح توجيهي توليد چيپس | ويژگي‌هاي محصول

توليد چيپس مشمول اخذ و رعايت ضوابط استاندارد شماره ملي شماره 3764 است كه بر كيفيت و فرايند توليد آن نظارت مي‌كند. براساس مصوبات قانوني ادارات نظارت بر غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي عرضه چيپس سيب زميني به صورت فله در كشور بدليل ضرورت رعايت  استادندارهاي توليد و بهداشت محصول ممنوع شده است.

عرضه اين محصول الزاما بايد در بسته بندي‌هايي باشد كه امكان نفود عوامل خارجي به داخل آن همانند رطوبت، نور و بو وجود نداشته باشد و از داخل بسته نيز چيزي به بيرون خارج نشود. طعم و رنگ آن بايد از استانداردها تبعيت نمايد. براي دستيابي به كيفيت مناسب چيپس بايد عاري از وجود هر گونه قارچ زدگي و خرابي باشد و از كمترين تعداد گره و حفره سطحي برخوردار بوده و ظاهر و يا داخل سيب زميني‌ها سالم باشد.

بر روي بسته‌بندي چيپس نام برند، نوع محصول، نام و نشاني توليدكننده، علامت تجاري و شماره سريال توليد، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به انضمام قيمت فروش و تاريخ توليد، تاريخ انقضاي قابليت مصرف و وزن خالص محصول بايد درج شده باشد.

طرح توجيهي توليد چيپس | كالاهاي جايگزين و رقيب

فرنچ فرايز و چيپس خشك شده ميوه‌ها و انواع فرآورده‌هاي حجيم شده بر پايه ذرت همانند؛ پفك، پاپ كورن، انواع تنقلات خشكبار نيز مي‌تواند به عنوان كالاهاي جايگزين باشد.

طرح توجيهي توليد چيپس | موارد كاربرد

از انواع چيپس در طعم‌هاي متفاوت هم به عنوان تنقلات و هم به عنوان كمك غذا استفاده مي‌شود.

طرح توجيهي توليد چيپس | دانش فني پروژه و روش توليد محصول

سيب زميني مرغوب ابتدا در آب شسته مي‌شود، سپس به بخش پوست كني منتقل مي‌گردد. تراش نازك پوست سيب زميني در دستگاه‌هاي سايش، ضايعات سيب زميني را تا 4 درصد كاهش داده، در ادامه سيب‌زميني پوست كنده شده از طريق هاپر به درون دستگاه برش سرازير شده و در محوطه آب برش داده مي‌شود تا نشاسته از اسلايس‌ها با جريان دائمي آب شسته شده و در هنگام سرخ شدن به هم نچسبند.

تعيين شكل و ضخامت برش تراشه‌ها به جنس (نوع) سيب‌زميني، زمان ماندگاري در انبار، ميزان آماس سيب‌زميني وابسته است كه معمولا بين يك الي سه ميلي‌متر متغير مي‌باشد. در اين بخش نيز در طول برش يك درصد از وزن سيب‌زميني كاهش مي‌يابد. سيب‌زميني برش خورده شده به صورت اسلايس قبل از سرخ شدن به دستگاه بلانچر منتقل مي‌شود. در اين دستگاه در دو مرحله، محصول داخل آب گرم و آب سرد قرار مي‌گيرد. اين شوك وارد شده باعث ترد شدن محصول در مرحله سرخ كردن مي‌شود.

اسلايس خشك شده و با رطوبت تنظيم شده ضمن ضدعفوني شدن و رنگبري در محلول‌هاي مجاز وارد مرحله سرخ شدن مي‌شود. چيپس سرخ و برشته شده بعد از روغن‌گيري به شكل ورقه ورقه شده در آمده و پس از آن سيب‌زميني به دستگاه بلانچر منتقل مي‌شود. در اين مرحله توسط نوار نقاله به داخل دستگاه‌هاي نمك و طعم‌زني هدايت مي‌گردد. در نهايت پس از خشك و سرد شدن به سمت دستگاه بسته‌بندي با وزن 50 الي 220 گرمي در محيط گاز خنثي انتقال مي‌يابد.

طرح توجيهي توليد چيپس | ماشين آلات و تجهيزات خط توليد

ماشين آلات و تجهيزات توليدي مورد نياز توليد چيپس سيب‌زميني عبارتند از:

دستگاه شستشوي سيب زميني

داراي شاسي و بدنه از جنس تمام استيل صنايع غدايي جهت عمليات شستشوي سيب‌زميني داراي باله‌هاي گردشي و سيستم ضدعفوني سيب زميني.

الاواتور و پوست كن سيب زميني

الواتور براي انتقال سيب‌زميني خام شسته شده به دستگاه پوست كن مي‌باشد. جنس دستگاه‌ها استيل است.

دستگاه پوست كن سيب زميني

دستگاه پوست كن با تكنولوزي سايشي داراي مخزن مخصوص بوده و وظيفه جداسازي پوست از سيب‌زميني را به عهده دارد.

سيستم بازبيني سيب زميني

اين مرحله جهت كنترل سيب‌زميني‌ها قبل از برش خوردن مي‌باشد.

هاپر اسلايس سيب زميني

سيب‌زميني پس از بازبيني از طريق بالابر و قيف هدايت به دستگاه برش زن منتقل مي‌شود.

دستگاه اسلايسر سيب زميني

دستگاه برش زن سيب زميني به شكل ورقه‌هاي مد داراي يك محور ده تيغه دوار مي‌باشد.

دستگاه بلانچر سيب زميني

در اين سيستم اسلايس‌هاي سيب‌زميني‌ها شسته شده و شرايط ايجاد مي‌شود كه در مرحله پخت بهم نچسبند.

دستگاه سرخ كن سيب زميني

فراير سيب زميني سرخ كردن و پخت اسلايس‌هاي سيب زميني را به شيوه غوطه وري انجام مي‌دهد.

دستگاه جداسازي روغن

دستگاه  انتقال روغن‌گيري جهت جداسازي روغن از سيب‌زميني سرخ شده  به كار مي‌رود. در اين دستگاه روغن‌هاي بازيابي شده از چيپس به مخزن دستگاه هدايت مي‌شود.

دستگاه طعم دهنده چيپس

چيپس سيب‌زميني بعد از سرخ شدن براي طعم‌دار شدن به اين دستگاه منتقل مي‌شود.

سيستم بسته بتدي چيپس

در اين سيستم از بالابر توزين‌دار مشتمل بر ظرف‌هاي خاص جهت انتقال چبپس به دستگاه بسته‌بندي مجهز به سنسورهاي الكترونيكي و PLC استفاده مي‌شود كه در آن ضمن پركردن و دوخت بسته با محصول داخل آن را با گاز خنثي ازت پر مي‌كند. سيستم بسته‌بندي مجهز به جت پرينت درج مشخصات قيمت و تاربخ روي بسته‌ها مي‌باشد. محصول توليد خروجي از دستگاه بسته در كارتن‌هاي آماده حمل به انبار و بازار قرار مي‌گيرد.

طرح توجيهي توليد چيپس | بررسي بازار و رقبا

تا پايان سال 1398  تعداد 74 واحد صنعتي با اشتغال 3856 با ظرفيت اسمي  123975تن چيپس سيب‌زميني در طعم‌هاي مختلف در كشور در حال فعاليت مي‌باشند. در اين طرح با تحقيقات بازار و محاسبه مصرف داخلي براساس مجموع عرضه داخلي و واردات و كم كردن از ميان صادرات در طول يك دهه گذشته و با پيش‌بيني تقاضاي 5 سال آينده و تحليل موازنه مطالعه توليد در 5 سال گذشته ميزان واقعي تفاضا مشخص شده است؛ براين اساس اين طرح در راستاي پاسخگويي به مازاد كمبود توليد محصول در آينده ارايه گرديده است.

با اين توضيح كه نسبت تبديل جوازهاي تاسيس صادره به پروانه بهره‌برداري اندك بوده و از 684 مجوز تاسيس صنعتي صادره تنها 23 واحد در راستاي عرضه داخلي با ظرفيت اسمي 47110 در حال فعاليت هستند. بنابراين در صورت رفع موانع پيشرو در طول پنج سال آينده بخشي از مازاد ظرفيت توليدي مورد نياز را تامين نمايند.

تعداد كل جواز تاسيس هاي صادره كشور 684

 

جواز تاسيس  بالاي 60 درصد پيشرفت فيزيكي
تعداد سرمايه اشتغال محصول كد آيسيك ظرفيت واحد
23 4569346 1714 چيپس سيب زميني 1513412460 47110 تن

 

تعداد پروانه بهره برداري صادره كشور تا پايان سال 1398
تعداد سرمايه اشتغال محصول كد آيسيك ظرفيت واحد
74 5582763 3856 چيپس سيب زميني 1513412460 123975 تن

طرح توجيهي توليد چيپس | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد توليد چيپس سيب زميني در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود 59 ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه گذاري بيشتر از 34 درصد بوده و در كمتر از 3 سال بعد از به توليد رسيدن سرمايه اوليه برگشت خواهد شد. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد 300 تن در سال ارائه شده است:

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   1500 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي و روباز 720 متر مربع
3 ماشين آلات  صنعتي 1329 ميليون ريال

 

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 33,454
2 سرمايه گذاري  درگردش 5,648
3 كل سرمايه گذاري 39,103
4 هزينه توليد ساليانه 29273

شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR 34
دوره برگشت سرمايه 2/49
درصد فعاليت در نقطه سر به سر 41/8

 

طرح توجيهي توليد چيپس | مزاياي اجراي طرح

  • كاربرد گسترده و رو به رشد محصولات طرح (وجود تفاضاي مستمر)
  • سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه گذاري
  • امكان صادرات اين محصول در صورتي كه استانداردهاي لازم و تكنولوژي مناسب در تنوع بخشي به توليدات استفاده شود.
  • امكان دسترسي به سازندگان داخلي جهت توليد ماشين‌آلات با كيفيت مطلوب

طرح توجيهي توليد چيپس | نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

شاخص‌هاي مالي و اقتصادي برگرفته از محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert  و برمبناي طرح توجيهي استخراج شده وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي توليد چيپس با كيفيت نشان مي‌دهد. به دليل  وجود تقاضاي مازاد در طول چند سال اول زمينه بسيار مساعدي براي ايجاد اين واحد فراهم است.

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده‌سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و باتجربه كاردوك كمك بگيريد. براي اطلاع از نحوه نوشتن طرح توجيهي و دريافت خدمت از كارشناسان كاردوك كليك كنيد.


براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد چيپس

تهيه غذاي خانگي | مراحل و نحوه راه اندازي تهيه غذاي خانگي

۹۷ بازديد

اگر دست پخت خوبي داريد، تهيه غذاي خانگي يكي از مناسب ترين مشاغلي است كه مي توانيد انتخاب كنيد. اما بايد در نظر داشته باشيد كه طبخ براي 4 تا 10 نفر تفاوت زيادي با 200 پرس غذا در روز دارد. تهيه غذاي خانگي جوانب مختلفي دارد كه مهم ترين آن دستور پخت مورد استفاده است. شما با دستور پخت متفاوت تان مي توانيد خيلي سريع مشتريان ثابت خود را پيدا كنيد. اين كار نيز سختي ها و دشواري هاي خودش را دارد كه لازم است قبل از ورود به آن در مورد آن ها تفكر نماييد. جهت اطلاع از چگونگي راه اندازي كسب و كار خانگي كليك كنيد.

 

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه تهيه غذاي خانگي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: تهيه غذاي خانگي

 

تهيه غذاي خانگي

تهيه غذاي خانگي يكي از پردرآمدترين و پر زحمت ترين مشاغلي است كه براي بسياري از افراد به خصوص خانم ها جذابيت دارد. اما شروع هر كاري بدون بررسي هاي مورد نياز كاري بيهوده خواهد بود. از اين رو بايد از همان ابتدا به سوالات زيادي پاسخ دهيد تا بتوانيد در اين مسير به موفقيت مورد نظرتان برسيد. 

1- مشخص كردن هدف

شما بايد هدف خود را از تأسيس يك تهيه غذاي خانگي مشخص كنيد. در صورتي كه ندانيد قرار است چه كاري انجام دهيد و چه مسيري را طي كنيد، در ميانه راه پشيمان مي‌شويد و يا با مشكل برمي‌خوريد. بايد هدف خود را از ايجاد تهيه غذاي خانگي مشخص كنيد و خود را به چالش بكشيد. مثلاً بررسي كنيد كه

1- آيا مغازه داريد و مي‌خواهيد از مشتري‌ها در همان‌جا پذيرايي كنيد؟

2- آيا مي‌خواهيد در گوشه‌اي از خانه غذا تهيه كرده و براي مشتري‌ها ارسال كنيد؟

3- آيا مي‌خواهيد چند نوع غذاي محدود براي ارائه به سازمان‌ها، شركت‌ها يا محيط‌هاي اداري تهيه كنيد؟

4- آيا در نظر داريد با تبليغات از همه جاي شهر مشتري داشته باشيد و غذاهاي متنوعي در منوي پيشنهادي‌تان وجود دارد؟

5- فينگر فود، غذاي سنتي، غذاي فرنگي، غذاي مخصوص گياهخوارها يا …. مشخص كنيد چه نوع غذايي مدنظرتان است.

2- بررسي هزينه‌هاي مورد نياز

هزينه‌ها بخش جدايي‌ناپذير در كسب و كار تهيه غذاي خانگي است. پس قبل از هر اقدامي هزينه‌ها را سبك و سنگين كنيد. ببينيد براي شروع، پيشرفت، خريد تجهيزات و مواد اوليه و براي طي كردن فرآيند دريافت مجوز به چه مقدار بودجه نياز داريد. از طرفي ديگر براي موارد ضروري و اتفاقات پيش بيني نشده هم بايد هزينه‌هايي را در نظر گرفته باشيد كه در طول مسير با كمبود بودجه مواجه نشويد.

3- نيروي كار

مطمئناً شما براي پيشبرد چنين شغلي نياز به چند نفر نيروي كار داريد. بنابراين بررسي كنيد كه چند نفر نيروي كار داخلي و خارجي بايد همراه‌تان باشند. برخي از نيروهاي كار براي داخل سالن مورد نظر شما نياز است و برخي از نيرو‌هاي كار براي كار در بيرون از سالن يعني به عنوان پيك مورد نياز است.

4- نوع غذاي مورد نظر را مشخص كنيد

بايد در يك دسته‌بندي مشخص شروع به تهيه غذا كنيد. نبايد در كنار غذاهاي سنتي، غذاهاي فرنگي سرو كنيد. معمولا تهيه غذاي خانگي شامل غذاهايي چون خورشت‌ها، كوكوها، ميرزاقاسمي، كشك بادمجان، كوبيده، جوجه و... هستند. پس مشخص كنيد كه از بين غذاهاي سنتي قرار است چه مواردي را انتخاب كرده و بپزيد.

5- پخت با حجم كم

هرچه دور ريز غذاهايتان كمتر باشد. به نفع شماست. پس در روزهاي اول كه كسي شما را نمي‌شناسد بايد با تعداد كمتري شروع كنيد و آرام آرام كار را گسترش دهيد. اگر مغازه داريد تعداد مشتريان‌تان به نسبت بيشتر است و سرعت اضافه شدن آنها سريع‌تر خواهد بود. پس تقريبا روزي ۳۰ تا ۵۰ عدد غذا براي روزهاي اول كافي مي‌باشد. براي سرويس دهي بهتر بايد از شب قبل غذاها را نيم پز كنيد، با اين كار هم سرويس دهي سريع تر خواهد بود و هم غذاها كيفيت بالايي خواهند داشت. هرگز كيفيت كار را به خاطر هزينه ها پايين نياوريد، هيچ مشتري غذاي بي كيفيت شما را دوباره خريداري نمي كند.

6- تعيين ميزان فروش

اگر به دنبال سود بالا در هر فروش باشيد، مسلما مشتريانتان محدود به قشر خاصي مي شوند. اما اگر با سود كمتر، فروش زيادي داشته باشيد؛ قشر بزرگ تري را مي‌توانيد مورد هدف قرار بدهيد. بنابراين علاوه بر حفظ كيفيت بايد طوري قيمت را تعيين كنيد كه افراد متوسط جامعه (پر جمعيت ترين بخش جامعه) بتوانند از غذاي شما تهيه كنند. 

7- انتخاب نام تجاري

نام تجارت كوچك خود را دست كم نگيريد. هر چقدر كيفيت غذاي شما خوب باشد، همچنان مخاطبان شما را از روي برندتان شناسايي مي‌كنند. مثلاً مي‌گويند قورمه بهاران بهترين طعم و مزه را دارد. بنابراين نامي مناسب و متناسب با فعاليت‌تان را در دستور كار خود قرار دهيد. نام تجاري خوب شما يك بازاريابي دقيق و اصولي محسوب مي‌شود.

8- يافتن مناسب ترين درگاه فروش

يكي از دغدغه هاي اصلي كه بايد از ابتداي شروع كار داشته باشيد، بازاريابي است. امروزه گسترش اينترنت و فضاهاي مجازي فرصت مناسبي به كسب و كارهاي خرد داده تا بتوانند خود را به مخاطبان در هر مكاني بشناسانند. اما روش هاي مختلفي براي ورود به بازار وجود دارد كه با استفاده مشاوره كسب و كار مي توانيد راحت ترين و كم هزينه ترين راه را انتخاب نماييد.

تجهيزات آشپزخانه صنعتي در تهيه غذاي خانگي

پخت غذا با ظرفيت بالا، قابل مقايسه با مقدار آشپزي خانگي نيست، از اين رو تجهيزات آشپزخانه خانگي پاسخگوي شما نيست و نياز به تجهيزات قوي‌تري داريد. پس بايد از شركت‌هاي توليد كننده تجهيزات آشپزخانه صنعتي اقدام به تهيه حداقل تجهيزات آشپزخانه كنيد. اقلام اوليه شامل موارد زير مي‌باشد كه البته بستگي به منوي غذاي شما دارد و ممكن است تجهيزات ديگري به آن‌ها اضافه يا كم شود.

  • اجاق گاز رستوراني اجاق پلوپز زميني
  • يخچال و فريزر صنعتي
  • ميز كار استيل
  • سينك ظرفشويي صنعتي، وان شستشوي صنعتي
  • كابينت ديواري يا كابينت زميني
  • هود ديواري يا هود مركزي
  • گرمخانه غذا به صورت برقي يا گازي
  • تجهيزات جزئي مانند ديگ، قابلمه، چاقو، كفگير، ملاقه و ....

قبل از تهيه تجهيزات به منظور صرف بهينه بودجه در نظر گرفته شده و انتخاب درست تجهيزات از تجارب مشاوران و كارشناسان فروش تجهيزات آشپزخانه صنعتي بهره بگيريد و حتما به اين نكته توجه بفرماييد كه از شركت‌هاي توليد كننده كه محصولات را گارانتي مي‌كنند و خدمات پس از فروش ارائه مي‌دهند، تجهيزات را تهيه كنيد. 

مجوز ها و كارت بهداشت  براي تهيه غذاي خانگي

همه‌ مشاغلي كـه با سلامت مردم در ارتباط هستند از جمله اغذيه فروشي‌ها بايد براي فعاليت مجوز و كارت بهداشت داشته باشند. بر اين اساس حتي افراد فعال در تهيه غذاهاي خانگي نيز ملزم به داشتن كارت بهداشت هستند. در خصوص مشاغل خانگي نيز مجوز فعاليت كسب و كار خانگي نيز لازم است. شما مي توانيد با دريافت مشاوره از كارشناسانكاردوك در اين مسير راحت تر به نتيجه برسيد.

براي صدور كارت بهداشت روش‌هاي مختلفي وجود دارد، يكي از اين روش‌ها كه اخيرا فعال شده، مراجعه بـه مراكز پيشخوان دولت اسـت. دفاتر پيشخوان تسهيلاتي را براي صدور هر چـه سريع‌تر كارت بهداشت در اختيار مردم و متقاضيان قرار داده اند.

براي تهيه غذاي خانگي از كجا شروع كنيم؟

ابتدا بايد امكانات خود را بسنجيد تا بر اساس آن ها تصميم گيري كنيد. سرمايه اوليه، امكانات و تجهيزات‌تان را برآورد كنيد و در مقابل هزينه ها را نيز مشخص كنيد. از تجربه ديگران و كمك افراد متخصص نيز استفاده كنيد. عجله نكنيد، زمان مهم است اما در نهايت با شروع كار بدون بررسي ضرر بيشتري خواهيد كرد. همزمان با برآورد هزينه ها جهت دريافت مجوزها نيز اقدام كنيد. با دريافت مشاوره مي توانيد در كوتاه ترين زمان جواب بسياري از سوالات خودتان را بگيريد. 

سرمايه مورد نياز براي تهيه غذاي خانگي

با توجه به تنوع اجناس و تغيير قيمت ها در بازار نمي‌توان به طور دقيق سرمايه مورد نياز را برآورد كرد. به همين دليل بايد هر زمان كه تصميم به شروع تهيه غذاي خانگي گرفتيد، اقدام به برآورد هزينه ها نماييد. مركز كاردوك با تهيه پيش امكان سنجي در هر كسب و كاري به شما براي شروع كارتان خدمات مشاوره نيز ارائه مي دهد.

مسلما زماني كه يك سري امكانات اوليه داشته باشيد، براي شروع كار هزينه كمتري نياز خواهيد داشت. معمولا مشاغل خانگي با كمك اعضاي خانواده ايجاد مي شود، اين نيروي كار به دليل مشترك بودن منافع‌شان مي توانند در كاهش هزينه ها كمك شاياني نمايند.

 

كوتاه سخن اينكه...

تهيه غذاي خانگي مي‌تواند يك شغل خوب و خوشمزه باشد به شرط آنكه در هر حال كيفيت آن را حفظ كنيد و در رعايت بهداشت كوشا باشيد تا بتوانيد مشتريان وفاداري پيدا نماييد. با رعايت و دقت در نكات بالا مي‌توانيد تهيه غذاي خود را راه اندازي كنيد.

سؤالات متداول در خصوص تهيه غذاي خانگي

آيا براي اين كار در منزل و تحويل به بيرون هم نياز به كسب مجوز هست؟

بله براي شروع كار در خانه نيز نياز به مجوز كسب و كار خانگي و كارت بهداشت داريد كه به نسبت شرايط آسان تري دارد.

براي تبليغات تهيه غذاي خود چه كاري بايد انجام دهيم؟

با توجه به موقعيتي كه داريد بايد بهترين روش تبليغاتي را استفاده كنيد. براي مثال اگر در نزديك يك موسسه و يا ارگاني هستيد، مي توانيد با ارائه چند نمونه كار و بستن قرار داد فروش خود را تضمين نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه تهيه غذاي خانگي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: تهيه غذاي خانگي

طرح توجيهي توليد هبلكس | طرح توليد بتن سبك گازدار AAC (هبلكس)

۹۰ بازديد

چه كسي نياز به طرح توجيهي توليد هبلكس دارد؟ آيا توليد هبلكس صرفه اقتصادي دارد؟ نظر به وجود ظرفيت توليد يك ميليون متر مكعب بتون سبك در كشور و مصرف همين ميزان در كف‌ريزي ساختمان در كشور ميزان نياز به قطعات بتن سبك كه عمدتاً با توليدات سفال تامين مي‌شود، بيش از چهار برابر اين مقدار است كه زمينه توسعه توليد قطعات بتني سبك را به عنوان كالاي جايگزين و مطلوب‌تر مطرح مي‌نمايد. گسترش ظرفيت توليد نه تنها امكان تامين نياز داخل بلكه امكان صادرات به كشورهاي همسايه را نيز فراهم‌تر خواهد نمود. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توجيهي توليد هبلكس ارائه شده است. براي آشنايي با ساير انواعطرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نوشتن طرح توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي هبلكس

 

طرح توجيهي توليد هبلكس | معرفي محصول

بتون سبك اتوكلاوي (AAC) و يا بتن اسفنجي يك محصول بتوني با تكنولوژي پيشرفته است كه از مخلوط آهك و سيليس به همراه پودر سيمان و پودر آلومينيوم درست مي‌شود.

اين محصول بدليل هوازايي در پخت در محيط اتوكلاو طي فرايند توليد، Autoclaved Aerated Concrete و به اختصار AAC ناميده مي‌شود. تكنولوژي توليد و فرمولاسيون مواد اوليه اين محصول در كشورهاي اروپايي در يك سده گذشته با تكيه بر فعاليت‌هاي تحقيق وتوسعه صنعتي تغيير و تكميل‌تر گرديده است. هم اكنون امكان ساخت ماشين آلات و استقرار فرايند توليد در كشور نيز وجود دارد.

براي بتون سبك گازي در كشور بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك كدهاي متفاوتي با توجه به نوع كالا و فرايند توليد وجود دارد.

كد هاي  آيسيك محصولات

نام كالا كد ISIC

شماره تعرفه گمركي

بتن سبك AAC

بتن سبك گازي سقفي مسلح 2695512329 68101110
بلوك ديواري غير مسلح از بتن سبك گازي 2695612327
بلوك سقفي غير مسلح از بتن سبك گازي 2695612328
ساير محصولات بتني غير مسلح از بتن سبك گازي 2695612381
محصولات بتني غير مسلح از بتن سبك گازي 12695512366

طرح توجيهي توليد هبلكس | ويژگي‌هاي  محصول

مهم‌ترين مزيت‌هاي محصولات ساخته شده از بتن سبك AAC  قابليت توليد در اندازه و شكل‌هاي متفاوت متناسب با نيازهاي ساختمان به صورت انبوه و داراي ويژگي‌هاي كيفي و كمي يكسان است.

امكان توليد هم به شكل پانل و اسلب‌ها و مقاطع بزرگ مسلح و هم به صورت بلوك‌هاي غيرمسلح وجود دارد. به دليل وزن كم (حدود يك سوم  آجر سفال) و دارا بودن مقاومت فشاري مطلوب موجب كاهش وزن سازه مي‌گردد. ضريب انتقال حرارت، صوت و الكتريك آن سبب صرفه جويي در هزينه گرمايش، سرمايش و عايق كردن صوتي سازه خواهد شد.

بر عكس ساير محصولات رقيب نصب و كاربرد آن در سازه ساده و سريع‌تر و كم هزينه‌تر است. اين محصول به دليل بافت يكپارچه قابليت مناسبي در انجام عمليات سوراخكاري، اره كاري، نصب و تجهيزات روكار را دارا مي‌باشد.

كالاي جايگزين و مكمل محصول

بتن سبك گازي متخلخل، مي‌تواند كالاي جايگزين ساير مصالح ساختماني مصلح و غير مسلح نيز باشد؛ از جمله به بلوك‌هاي سبك با پوكه، بلوك‌هاي CLC، بتن سبك با ليكا، بتن سبك با پرليت، سايلكس، سيپوركس و بلوك‌هاي سيماني اشاره نمود. بلوك‌هاي سيماني به‌دليل وزن زياد تقريباً منسوخ شده‌اند و ساير محصولات مذكور قابليت رقابت با بلوك‌هاي AAC را خواهند داشت.

موارد كاربرد  بتن سبك گازي  AAC

از بتون سبك گازي مي‌توان به عنوان بتن سبك و حرارتي كف ‌و روي پشت، در ساختمان‌هاي پيش‌ساخته داراي قالب در جا براي پارتيشن‌بندي انواع بلوك‌ها و قطعات پيش ساخته در ساختمان، محوطه سازي و حصاركشي استفاده نمود.

طرح توجيهي توليد هبلكس | دانش فني پروژه و روش توليد محصول

 1-فرايند توليد

مواد اوليه اصلي توليد بتن سبك گازي شامل آهك و پودر سيليس و آلومينيوم و سيمان از زنجيره تامين معادن و كارخانه به محل سايت توليد حمل مي‌شود. كلوخه آهك توسط فيدر به سنگ شكن و كوبيت چكشي منتقل شده. پس از آسياب شدن به سيلوهاي پودر ميكرونيزه 50 تني توسط توارهاب نقاله و الواتور منتقل مي‌گردد.

به طور هم‌زمان سيمان منتقل شده نيز به سيلوهاي 120 تني توسط اسكروها 18 متري منتقل مي‌گردد. پودر سيليس نيز پس از ذخيره در سيلو به صورت تنظيم به بالميل گلوله اي منتقل شده و پس از ميكس و هموژن شدن جهت تشكيل تركيب نهايي بتن سبك گازي تشكيل مي‌شود.

مخلوط نهايي پس از ماناي و كنترل غلظت و تاييد كنترل كيفيت فرمولاسيون با پودر آلومينيوم ميكس شده و به داخل قالب تزريق مي‌شود. در اين مرحله بتن بدليل فعل انفعالات حجيم شده، بعد از چند ساعت قرارگيري در گرمخانه و تخمير؛ اماده تخليه از قالب و برش افقي و عمودي براساس نياز بازار و برنامه ريزي توليد مي‌شود. محصولات پس از انوكلاوينگ آماده انتقال به انبار و بسته‌بندي هستند. لازم به ذكر است تمامي اين فرايندها داراي PLC كنترل و اتوماسيون صنعتي و مانيتورينگ مركز كنترل فرايند است.

2-ماشين آلات و تجهيزات خط توليد

ماشين آلات و تاسيسات خط توايد بتن سبك گازي ACC براي ظرفيت توليد 240 تن در روز عبارتند از:

  • قيف و فيدر تغذيه سيليس دو ستگاه
  • آسياب گلوله اي (بالميل) با سرند و قطعات مربوطه
  • مخزن دوغاب سيليس به همراه  همزن‌ها و اللكترو موتور و پمپ‌هاي انتقال دوغاب چهار دستگاه
  • تانكر سوخت گازوئيل و آب چهار عدد
  • موتور ژنراتور برق اضطراري ۲۵۰ كيلو وات يك دستگاه
  • باسكول ۶۰ تني يك دستگاه
  • انشعاب برق ۵۰۰ كيلو وات همراه با كليه تابلوهاي اصلي و فرعي فيدر آهك به سنگ شكن يك دستگاه
  • سنگ شكن و كوبيت (جهت آسياب و ميكرونيزه كردن آهك) دو دستگاه
  • نوار نقاله جهت انتقال آهك به آسياب كوبيت دو دستگاه
  • الواتور قاشقي گيربكس دار دو دستگاه
  • قيف سيمان و آهك و سيليس داراي  لودسل، ويبره و اسكرو انتقال و الكترو گيربگس دستگاه
  • سيستم تورين آهك، سيليس و سيمان سه دستگاه
  • سيلوي ذخيره آهك و سيمان با ظرفيت ۵۰  و ۱۲۰ تن همراه با اسكروهاي مربوطه و با الكترو موتور گيربكس‌دار چهار دستگاه
  • مخزن توزين دوغات سيليس داراي لودسل و شير برقي يك دستگاه
  • همزن برقي پودر آلومينيوم يك دستگاه
  • توربو ميكسر با موتور، شافت و پره و شير برقي يك دستگاه
  • پايپينگ دوغاب از مخازن ذخيره به برج دوغاب ريزي
  • كشاننده خط گرمخانه داراي الكترو گيربكس ۵ دستگاه
  • دستگاه جرثقيل سقفي با تابلو برقي و سيم بكسل و وينچ
  • خط كامل برش افقي با جكهاي پنوماتيكي و الكترو گيربكس
  • تيلت كيك با يونيت هيدروليكي برگردان يك دستگاه   
  • جرثقيل برگرداندن، باز و بسته كردن قالب يك دستگاه
  • ريل گذاري خطوط انتظار اتوكلاو
  • كشاننده خط انتطار الكترو گيربكس دار بخش فراوري
  • اتوكلاو كامل دو درب هر كدام به طول سي متر و قطر دو متر با ريل گذاري داخل-چهار دستگاه
  • ديگ بخار شش و نيم تن با فشار ۱۴ بار و تابلو برق، سختي گير و منبع آب چهار  دستگاه 
  • .....

 

طرح توجيهي توليد هبلكس |  بررسي بازار، رقبا و بازار هدف

بتن سبك عمدتاً در صنايع ساختمان‌سازي و راه‌سازي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. همچنين اين محصول به‌دليل سبك‌تر بودن نسبت به ساير كالاهاي مشابه قابليت حمل و نقل راحت‌تري را به بازارهاي مختلف فراهم مي‌آورد و از اين‌رو بازار كشورهاي همسايه عراق، تركيه، پاكستان و افعانستان و هم‌چنين استان‌هاي هم‌جوار را علاوه بر مصرف داخلي استان مي‌توان براي آن متصور بود.

اين محصول با توجه به سهولت اجرا و مزايا و صرفه اقتصادي از سوي انبوه‌سازان، پيمانكاران و سازندگان انفرادي ساختمان مورد توجه قرار گرفته است. تا پايان سال 1398 تعداد 760 جواز و پروانه بهر برداري براي توليد انواع بتن‌هاي سبك صادره شده است؛ از اين تعداد167 واحد به توليد رسيده و داراي پروانه بهره‌برداري هستند. 81 طرح در حال احداث داراي پيشرفت فيزيكي بيشتر از 60 درصد در كشور وجود دارد. با توجه به نياز  بيش از يكصد ميليون تني انواع بتون در كشور زمينه ايجاد اين طرح در مناطق مختلف كشور به استناد تحقيقات بازار مي‌تواند در دستور كار سرمايه‌گذاري قرار گيرد.

                                

تعداد كل جواز ناسيس هاي  و پزوانه هاي صادره بتن سبك
760
 
تعداد واحد هاي توليد بتن سبك كشور
تعداد  سرمايه گذاري اشتعال ظرفيت واحد
167 8273884 3778 5267481 تن
 
تعداد چواز تاسس بالاي 60 درصد پيش رفت فيزيكي بتن   سبك كشور
81
 
تعداد چواز تاسس بالاي 60 درصد پيش رفت فيزيكي بتن   سبك  گازي كشور
تعداد  سرمايه گذاري اشتعال ظرفيت واحد
26 1705418 623 1757750 تن
 
تعداد واحد هاي توليد بتن گازي  سبك كشور
تعداد  سرمايه گذاري اشتعال ظرفيت واحد
25 4747118 1031 1369185 تن

 

طرح توجيهي توليد هبلكس | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد توليد بتن سبك گازي در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود 59 ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه‌گذاري بيشتر از 38 درصد بوده و در كمتر از 3 سال بعد از به توليد رسيدن سرمايه اوليه خود را برداشت مي‌كنيد. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد 75000تن در سال ارائه شده است:

نحوه مشاركت و تأمين سرمايه طرح (ميليون ريال)

شرح انجام شده مورد نياز جمع درصد
سهم شركت سرمايه 0 0 0 0
جاري شركا 0 150,255 150,255 65%
جمع سهم شركت 0 150,255 150,255 65%
سهم بانك تسهيلات ريالي بلند مدت 0 79,500 79,500 34%
كوتاه مدت 0 3,000 3,000 1%
جمع تسهيلات ريالي 0 82,500 82,500 35%
تسهيلات ارزي 0 0 0% 0
جمع سهم بانك 0 82,500 82,500 35%
جمع  كل 0 232,755 232,755 100%

 

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   18000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي و روباز 5600 متر مربع
3 ماشين آلات  صنعتي 51000 ميليون ريال

 

 

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 150,255
2 سرمايه گذاري  درگردش 82,500
3 كل سرمايه گذاري 232,755
4 هزينه توليد ساليانه 70446

شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR 21/5
نرخ بازده سرمايه بكار گرفته شده (ROCE)  (درصد) 44
درصد فعاليت در نقطه سر به سر 24/9

طرح توجيهي توليد هبلكس | مزاياي اجراي طرح

با توجه به مصارف متعدد بتن‌هاي سبك گازي به عنوان كالايي ضروري در بخش‌هاي ساختماني و عمراني كشور و مزيت داشتن منابع مواد اوليه در تكنولوژي ساخت ماشين آلات در كشور بموازات تقاضاي بالا، جذابيت قابل قبولي در اين زمينه هم جهت مصرف داخل و هم با تكيه بر توليد محصولات با كيفيت استاندارد بين المللي در حوزه صادرات موجود مي‌باشد. در ادامه برخي مزاياي اجراي اين طرح ارائه شده است:

  • سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه­ گذاري
  • كاربرد گسترده و رو به رشد محصولات طرح (وجود تقاضاي مستمر)
  • امكان صادرات اين محصول در صورتي كه استانداردهاي لازم و تكنولوژي مناسب در تنوع بخش به توليدات استفاده شود
  • امكان دسترسي به سازندگان داخلي جهت توليد ماشين آلات با كيفيت مطلوب

طرح توجيهي توليد هبلكس | نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و ارائه معيارهاي محاسبه هر يك از موارد برآورد سرمايه ثابت و در گردش و توضيح پيرامون هزينه‌هاي ثابت و متغير طرح، پيش‌بيني و قيمت تمام‌شده و همچنين سود ساليانه طرح كه محاسبه گرديده است. مهم‌ترين شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده و وضعيت قابل قبولي را بلحاظ مالي براي توليد قطعات بتن سبك گازي با كيفبت نشان مي‌دهد و بدليل  وجود تقاضاي مازاد در طول چند سال اول زمينه مساعدي براي ايجاد اين واحد فراهم است.

خدمات مشاوره در مركز كاردوك

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده‌سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد. حهت مشاوره كسب و كار كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي هبلكس

پايانه صادراتي | طرح احداث پايانه صادراتي به همراه دستورالعمل هاي كاربردي

۱۲۱ بازديد

فرصت سرمايه گذاري پايانه هاي صادراتي به عنوان يك زيرساخت توسعه‌اي از عوامل ايحاد مزيت رقابتي در تجارت خارجي استان‌ها و كشور است. حضور فعال در بازارهاي جهاني نيازمند سرمايه‌گذاري در زيرساخت‌هاس صادراتي و رقابتي نمودن محصولات توليدي كشور در بازار هدف مي‌باشد. توسعه بازرگاني خارجي و حمل و نقل بين‌المللي، به شكل گسترده‌اي از مراكز لجستيك مانند مناطق آزاد، بنادر خشك، پايانه‌هاي صادراتي و... بهره مي‌برد. پايانه صادراتي جديدترين الگوي تخصصي-صادراتي و آخرين حلقه و تكميل كننده فرآيند صادرات متكي بر مزيت رقابتي توليدات داخلي كشور مي‌باشد كه با تمركز بخشيدن به فرآيند صادرات موجب تسهيل تجارت خارجي مي‌شود. شما مي توانيد با دريافت مشاوره از متخصصانكاردوك براي شروع و اجراي اين طرح اقدام نماييد.


براي دريافت مشاوره در زمينه نوشتن طرح توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: پايانه صادراتي

 

تعريف پايانه صادراتي 

پايانه هاي صادراتي به دو دسته كلي تقسيم مي شوند:

  • پايانه صادراتي عام
  • پايانه صادراتي تخصصي

پايانه‌هاي صادراتي تخصصي خدمات مربوط به صادرات يك كالاي خاص و يا يك گروه كالاي مشخص را ارائه مي‌نمايد. در حالي كه پايانه‌هاي صادراتي عام كليه كالاهاي صادراتي يك كشور را مورد پوشش قرار مي‌دهد.

در راستاي  عمل به سياست‌هاي كلي اصل 44 قانون، اجراي پايانه‌هاي صادراتي به بخش خصوصي واگذار شده است و هدف آن توسعه و بهبود فرايند صادرات با ايجاد هماهنگي و ارتباط تنگاتنگ بين نظام‌هاي توليد، توزيع و صادرات است. تمامي تعاملات دولت با بخش خصوصي و متقاضيان ايجاد پايانه صادراتي درقالب دستورالعمل حمايت از ايجاد و توسعه پايانه‌هاي صادراتي كشور در ابلاغيه شماره 11/ 100/1423 مورخ 18/9 /87 مشخص شده است.

ويژگي‌ها و امكانات پايانه هاي صادراتي   

پايانه صادراتي عامل تحرك، توسعه و تضمين بازار براي ايجاد و توسعه صنايع قابل صادرات در استان‌هاي كشور مي‌باشد. در اين برهه از زمان كه به دليل مشكلات ناشي از تحريم و كاهش بودجه و اعتبارات در كشور وضعيت توليد در عرصه‌هاي مختلف صنعت، معدن و كشاورزي با نقصان مواجه و در واحدهاي توليدي ظرفيت‌هاي راكد ياخالي موجود است؛ ايجاد پايانه صادراتي مي‌تواند با توسعه بازار خارجي و استفاده از ظرفيت‌هاي پيش‌بيني شده در واحدهاي تجاري صادراتي در آن نقش اساسي را در به ظرفيت رساني واحدهاي توليدي و توسعه واحدهاي موجود و ايجاد واحدهاي جديد ايفا نمايد.

پايانه صادراتي با دارا بودن زيرساخت‌هاي تخصصي ارايه خدمات صادراتي نظير حمل و نقل، گمرك، بيمه و استاندارد موجب كاهش هزينه‌هاي پنهان و فرآيند صادرات بوده و قادر است خدمات عمومي به شرح ذيل را ارايه نمايد.

  • تامين امكانات مناسب جهت استقرار دفاتر سازمان‌هاي مرتبط دولتي و تشكل‌هاي مرتبط از قبيل: گمرك، بانك، استاندارد، قرنطينه، شركت‌هاي حمل و نقل، اتاق بازرگاني، شركت‌هاي بيمه و شركت‌هاي بازرسي كننده
  • تامين زيرساخت تجارت بين‌المللي با استقرار دفتر صادركنندگان داخلي و خريداران خارجي
  • تامين زيرساخت‌ها وتجهيزات تخليه، بارگيري و حمل و نقل و خدمات مورد نياز صادرات كالا
  • ارائه خدمات رفاهي و بهداشتي، اداري و مالي
  • وجود سالن‌هاي برگزاري گردهمايي و نمايشگاه جهت نمايش، تبليغ و عرضه محصولات
  • وجود امكانات جهت بسته بندي كالاهاي صادراتي
  • وجود امكانات نگهداري كالاهاي فاسد شدني
  • تامين امكانات واردات و ترخيص كالا جهت تامين نياز توليدكنندگان و كارخانه‌هاي داخلي به مواد اوليه و ماشين آلات

مزاياي ايجاد خدمات پايانه هاي صادراتي

  • امكان دسترسي يكسان توليدكنندگان به خدمات با هزينه مناسب، كنترل و حفظ كيفيت مطلوب در محصولات جهت رعايت استانداردهاي بازارهاي صادراتي
  • بهره‌گيري از خدمات مشاوره تحقيق در بازار به منظور حضور موثرتر در بازارهاي جهاني
  • كارآمدي زيرساخت‌هاي لجستيكي پشتيباني كننده براي پايانه‌هاي صادراتي

خدمات جايگزين پايانه هاي صادراتي

پارك‌هاي توسعه صادرات، مناطق آزاد تجاري-صنعتي، شركتهاي مديريت صادرات واحدهاي صادراتي، مناطق پردازش صادرات، خوشه‌هاي صادراتي، بنادر خشك و ساير مدل‌هاي مشابه، با هدف توسعه صادرات و بهبود فرآيند صادرات كه مورد توجه قرار گرفته‌اند و به نوعي قادر به تمام يا بخشي از خدمات پيش‌بيني شده در پايانه‌هاي صادراتي مي‌باشند. اما پايانه صادراتي جديدترين مدل ارائه شده جهت توسعه صادرات در كشور مي‌باشد كه مورد حمايت دولت نيز است.

اهميت استراتژيك پايانه صادراتي در كشور

طبق تعريف سازمان توسعه تجارت ايران، پايانه‌هاي صادراتي با متمركز نمودن خدمات صادراتي (نظير حمل و نقل، گمرك، بيمه، استاندارد و غيره)، كاهش هزينه‌هاي پنهان فرآيند صادرات و با هدف ايجاد مزيت رقابتي براي توليدات داخلي ايجاد مي‌گردند.

با توجه به اينكه برخي از گروه‌هاي كالايي نيازمندي‌هاي خاصي در خصوص تجهيزات و خدمات صادراتي را دارا هستند؛ ايجاد پايانه‌هاي تخصصي و پايانه‌هاي عام هر دو در دستور كار دولت قرار گرفته‌اند. كالاهاي گروه پتروشيمي، كشاورزي، فلزات، سيمان، انواع كاني‌هاي غيرفلزي و البته منسوجات در زمره اقلام عمده صادرات غيرنفتي كشور قرار دارند.

ايجاد پايانه‌هاي عام به طور كلي و پايانه‌هاي تخصصي براي محصولاتي چون گل و گياه، محصولات ساختماني، محصولات كشاورزي و سنگ‌هاي تزئيني از جمله اقداماتي است كه در راستاي بهره‌گيري هر چه بيشتر از مزيت‌هاي صادراتي با همكاري بخش خصوصي در اين زمينه صورت گرفته است. ايجاد اين پايانه‌هاي صادراتي در كشور قطعاً گام مثبتي در تسهيل صادرات غيرنفتي مي‌باشد.

ويژگي هاي محل استقرار پايانه هاي صادراتي

پايانه هاي صادراتي عام به طور ويژه پتانسيل تبديل شدن به هاب‌هاي لجستيكي با رويكرد صادرات، واردات، ترانزيت و ترانشيپ در استان‌هاي مرزي و با رويكرد تامين و توزيع كالا در سطح ملي براي ساير استان‌ها را دارا هستند.

با اين رويكرد و توجه به نقش اساسي عوامل فيزيكي در كارايي پايانه‌هاي صادراتي و مفاد بند 1-4 -ذيل ماده 4 دستورالعمل حمايت از ايجاد و توسعه پايانه‌هاي صادراتي در كشور كه "مكان‌يابي صحيح و استقرار در نقاط جغرافيايي مناسب از نظر دسترسي به زيرساخت‌هاي حمل و نقل (نظير جاده‌هاي ترانزيتي، فرودگاه، بندر و خطوط راه آهن و نزديكي با مراكز اصلي توليد كالاهاي صادرات محور، همسويي با عوامل فيزيكي تاثيرگذار) از عوامل اصلي موثر در مكان‌يابي پايانه‌هاي صادراتي هستند.

 

دانش فني احداث پايانه صادراتي

مهم‌ترين عوامل فني دخيل در طراحي سامانه به گونه‌اي است كه استانداردهاي تكنيكال در طراحي سايت پلان و پياده‌سازي آن با ملحوظ داشتن محاسبات و معماري تمامي نيازهاي سامانه‌هاي دستگاه مستقر دولتي و نظارتي مستقر و مرتبط با صادرات پايانه و زيرساخت‌هاي مورد نياز ارايه خدمات صادرات كالا به شرح ذيل در آن رعايت شده باشد.

  • خدمات حمل ونقل و ذخيره‌گذاري كالا
  • زيرساخت‌هاي اقامتي، تامين سوخت و تجهيز تعميرگاه‌ها و مراكز ورزشي و تفريحي
  • زيرساخت دفاتر مجتمع و شركت‌هاي صادراتي
  • زيرساخت‌هاي سخت‌افراي و نرم‌افزاري سامانه‌هاي فناوري اطلاعات رهگيري كالا و وسايل حمل نقل به صورت و در حوزه اداري مالي و فني پايانه

بررسي بازار

در بررسي نيازسنجي بازار طرح با استفاده از تحليل موازنه عرضه و تقاضا ناشي از كانون‌هاي ايجاد تقاضا براساس شاخص‌هاي موثر براي خدمات پايانه‌هاي صادراتي (تقاضا) در طول پنج برنامه توسعه يعني صادرات غيرنفتي، ترانزيت كالا و توان توليد بنگاه‌هاي صنعتي كشور و بررسي آمار طرح‌هاي صنعتي در حال احداث و تطابق آن با توانمندي‌هاي ذكر شده پايانه در تامين و ارايه خدمات مورد نياز صادرات‌كنندگان و وارد كنندگان، احداث پايانه‌هاي عام صادراتي داستان‌هاي كشور جهت افزايش سهم صادرات استان‌ها و ترانزيت استان‌هاي كشور با اولويت به كشورهاي همسايه و ساير كشورهاي طرف معامله به عنوان يك ضرورت بوده و حتي منجر به ظرفيت‌سازي در كليه بخش‌هاي اقتصادي خواهد شد.

 

سرمايه گذاري مورد نياز براي پايانه هاي صادراتي

بر اساس مطالعات انجام شده احداث پايانه صادراتي عام در سال جاري با ظرفيت اقتصادي ارايه تمامي خدمات زيرساختي، اداري و رفاهي مورد نياز صادرات و ترانزيت كالا1012 ميليارد ريال، سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي  سرمايه‌گذاري بيشتر از ۳۵ درصد بوده و طي 5 سال برگشت سرمايه اوليه خود را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد ارائه شده است. بديهي است با گذشت زمان و شرايط اقتصادي بايد مطالعات پيش امكاسنجي بروز رساني شود.

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   150000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي ) 8000 متر مربع
3 ماشين‌آلات،رتجهيزات وتاسيسات 243581 ميليون ريال

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 1002720
2 سرمايه گذاري  درگردش 9942906
3 كل سرمايه گذاري 1012663
4 هزينه هاي سالانه  ارايه خدمات پايانه 111557

شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR 4/25  درصد
دوره برگشت سرمايه 11/5
نسبت فروش در نقطه سر به سردر سال مرجعبا احتساب هزينه هاي مالي 2/36

نتايج  مطالعات فني ، اقتصادي و مالي

احداث پايانه صادراتي در وضعيت موجود همسو با فعاليت بازارچه‌هاي مرزي استان‌ها فعاليت‌هاي صادراتي حوزه گمركات كشور نقش تحرك‌بخش و تسهيل‌گر و كاهنده در زمان و هزينه‌هاي مترصد بر امر صادرات را خواهد داشت. اين بدين معني است كه با برآورد نمودن خواسته و نياز مشتريان (اعم از تجار، صادر كننده، توليدكننده و...) از نظر كيفي و كمي سطح انجام معاملات و ترانزيت را از طريق پايانه از كشور را افزايش خواهد داد.

توليد تشنه بازار نيز وجود چنين پايانه صادراتي را كه بتواند از ظرفيت‌هاي تجاري و تعاملات موجود در آن به نحو مطلوب در بازاريابي و معرفي محصول بهره برداري نمايد. اين فرصتي مغتنم براي خروج از ركود، توسعه و به ظرفيت‌رساني بخش‌هاي اقتصادي با محوريت توليد و فعاليت‌هاي صادرات‌گرا مي‌داند.

نتيجه قابل حصول در بخش مطالعات بازار اين‌گونه به نظر مي‌رسد كه وضعيت موجود استان‌هاي كشور در عرضه خدمات با ايجاد اين پايانه صادراتي جواب‌گوي بخشي از نياز تجار، صادركننده، توليدكننده، واردكنندگان كشور خواهد بود. اين آمار در بازاريابي‌هاي ميداني كه در حوزه‌هاي داخلي و خارجي كاملاً مشهود است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح ها مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: پايانه صادراتي

رتبه بندي شركت ها و اخد رتبه گريد

۱۰۳ بازديد

 ..قراردادهايي را با مبالغي بالا منعقد كنند و يا اينكه با سازمان‌ها و شركت‌هاي دولتي پيمان‌نامه‌هايي را ببندند بايد به دنبال گرفتن رتبه باشند. در واقع رتبه‌بندي به عنوان يك مقياس مهم نشان مي‌دهد كه شركت‌ها صلاحيت لازم را براي انجام پروژه‌ها و يا مناقصات را دارند و به نوعي به آن‌ها اعتبار مي‌دهد.


براي دريافت مشاوره در زمينه رتبه بندي شركت‌ها مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : رتبه بندي شركت ها 

 


رتبه بندي شركت ها

در صورتي كه شركت صلاحيت‌ لازم را داشته باشد مي‌تواند گواهي نامه‌اي مبني بر تشخيص صلاحيت دريافت كند كه به آن رتبه بندي و يا گريد مي‌گويند. شركت‌ها بر اساس پيمانكاري، مشاور، شركت‌هاي انفورماتيك، شركت‌هاي EPC و غيره تقسيم مي‌شوند. از اين رو اگر مي‌خواهيد شركتي تأسيس كنيد، بهتر است از قبل در مورد رتبه بندي آن اطلاعاتي داشته باشيد.

شرايط مهم براي رتبه بندي شركت

براي به دست آوردن گريد شركتي نياز به يك سري شرايط داريد كه در ادامه به 4 مورد آن اشاره كرده‌ايم.

1- براي اينكه رتبه خود را كسب كنيد بايد شركت داشته و آن را در اداره شركت‌ها به ثبت رسانده باشيد.

2- حداقل دو سوم از اعضاي هيئت مديره شركت شما بايد داراي مدرك كارشناسي باشند.

3- در شركت شما بايد مهندسي با 7 سال سابقه بيمه رد شده از يك شركت داراي رتبه، وجود داشته باشد.

4- حضور دو نفر مهندس داراي سابقه بيمه و كار مرتبط به ميزان 3 سال (اگر اين دو مهندس عضو هيات مديره باشند، شركت مي‌تواند از دو شاخه متفاوت تقاضاي رتبه بندي شركت را داشته باشد).

شرايط عمومي اخذ رتبه شركت

1- شركت نبايد هيچگونه سوء پيشينه‌اي داشته باشد كه باعث محدوديت او در انجام پروژه‌ها گردد.

2- مديران شركت نبايد در مراكز دولتي استخدام باشند.

مراحل و نحوه گرفتن رتبه شركت

1- در ابتدا بايد كليه مدارك مورد نياز خود را جمع آوري كنيد.

2- در مرحله بعد به سامانه ساجات مراجعه كنيد. در اين سايت گفته شده كه چه تعداد مداركي بر اساس فعاليتي كه شركت شما انجام مي‌دهد مورد نياز است.

3- پس از ثبت نام رمز عبور خود را حفظ كنيد.

4- در اين مرحله شما بايد كليه اطلاعات تخصصي در مورد شركت خود را تكميل و ارسال ‌كنيد.

5- پس از طي اين مرحله و بررسي مدارك و اطلاعات ارسالي از سوي متقاضي، پرونده الكترونيكي شركت به استانداردي محل اقامت فرستاده مي‌شود و شركت متقاضي مدارك فيزيكي را نيز بايد تحويل اين اداره بدهد.

6- پس از آن جلسات متعددي ارائه مي‌گردد و در مورد ارائه رتبه مورد نظر بر اساس صلاحيت‌ها و بار علمي شركت، تصميم‌گيري‌هاي نهايي انجام خواهد شد.

انواع رتبه بندي شركت‌ها

  1. رتبه بندي شركت‌هاي مشاور
  2. رتبه بندي شركت‌هاي پيمانكاري
  3. رتبه بندي شركت‌هاي انفورماتيك
  4. رتبه بندي شركت‌هاي انبوه سازي
  5. رتبه بندي epc

گرفتن رتبه براي شركت‌هاي پيمانكاري

با داشتن اين رتبه شركت‌تان مزاياي زيادي خواهد داشت. از اين رو شركت‌هاي پيمانكاري به دنبال اين هستند كه رتبه خود را ارتقا دهند چون در اين صورت مي‌توانند در مقابل رقباي در سطح بالاتري قرار مي‌گيرند. اين شركت‌ها در يازده رشته مهم تقسيم بندي مي‌شوند كه عبارت‌اند از:

رشته ساختمان، رشته صنعت و معدن، رشته راه و ترابري، رشته ارتباطات، رشته نفت و گاز، رشته تاسيسات، رشته كشاورزي، رشته آب، رشته انرژي، رشته مرمت آثار باستاني و رشته كاوش‌هاي زميني.

برترين پايه كه يك شركت پيمانكاري مي‌تواند به آن دست پيدا كند، رتبه يك است. از اين رو اگر شركت شما رتبه‌اي نداشته باشد، نمي‌تواند قرارداد ببندند. به همين دليل شركت‌هاي پيمانكاري بايد هر چه سريع‌تر براي اخذ رتبه اقدام كنند.

شرايط و مدارك اخذ رتبه بندي شركت پيمانكاري

1- عدم وجود ممنوعيت‌‌هاي مقرر در اصول ۴۹ و ۱۴۱ قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران

2- عدم سو‌ء سابقه شركت در فعاليت هاي پيمانكاري

3- عدم وجود هيچ گونه ممنوعيتي در اعطاي صلاحيت به شرح مندرج در بند ۲۴ و ضوابط ارزشيابي پيمانكاران

4- دو سوم اعضاي هيئت مديره بايد حداقل داراي مدرك تحصيلي كارشناسي باشند

5- مدارك ثبت شركت شامل اساسنامه، تمام روزنامه‌هاي رسمي،اظهارنامه و يا شركت نامه و تقاضانامه شركتي

6- اظهارنامه مالياتي به همراه گزارش حسابرس رسمي

7- كد اقتصادي شركت

8- مدارك شناسايي اعضاي هيئت مديره

9- رزومه كاري و تحصيلي اعضا هيئت مديره

10- اجاره نامه و يا سند رسمي شركت

11- رتبه بندي قبلي (در صورت وجود)

12- اصل و كپي آخرين صورتجلسه هيات مديره با قيد ميزان سهام سهامداران شركت

13- كپي قراردادها و مفاصا حساب آن‌ها

گرفتن رتبه براي شركت‌هاي مشاور

مهم‌ترين رتبه‌ها براي شركت‌هاي مشاوره‌اي اخذ سه رتبه است كه بالاترين آن رتبه يك مي‌باشد. براي دريافت رتبه شركت‌هاي مشاور امكانات فني و نرم افزاري، ساختار مديريتي، تجربه كاري و همچنين نيروي فني و مهندسي به دقت بررسي مي‌شوند. براي اينكه با شركت مشاوره‌اي قرارداد ببندند، اولين سؤال در مورد رتبه شركت است. اگر چنين شركت‌هايي رتبه بالايي داشته باشند شانس بستن بهترين قراردادها را نيز خواهند داشت.

تقسيم بندي شركت‌هاي مشاور در 9 رشته

رشته شهرسازي و معماري، رشته راه و ترابري، رشته مهندسي آب، رشته مطالعات كشاورزان، رشته مخابرات، رشته انرژي، رشته معدن، رشته صنعت و رشته نفت و گاز.

شرايط و مدارك مورد نياز جهت اخذ رتبه مشاور

1- ثبت شركت در رشته تخصصي مشاوره‌اي در اداره ثبت شركت‌ها و ارائه مدارك معتبر در اين زمينه

2- كد اقتصادي و كد كارگاهي

3- مدارك ثبتي شركت ( اساسنامه، روزنامه‌هاي رسمي، اظهارنامه و يا شركت نامه و تقاضانامه، صورت جلسه هيات مديره و…)

4- مدارك هويتي هيات مديره، سهامداران و افراد امتياز آور

5- مستندات مربوط به ساختار مديريتي شركت

6- مدارك مربوط به امكانات پشتيباني شركت

7- سوابق تحصيلي اعضا هيات مديره

8- سوابق كاري مديرعامل و افراد امتيازآور

9- قراردادها و مدارك مالي مربوطه

10- فعاليت‌هاي آموزشي و تحقيقاتي و … براي شركت متقاضي،هيات مديره،سهامدارن و افراد شركت

11- تعهد نامه سازمان يا محضري عدم مداخله كاركنان دولت

رتبه بندي شركت‌هاي انفورماتيك

رتبه بندي در شركت‌هاي انفورماتيك نيز بسيار مهم است و براي اينكه بتوانند قرارداد خوبي ببندند بايد رتبه يك را به دست آورند. اين شركت‌ها در 15 رشته مختلف تقسيم‌بندي مي‌شوند كه مهم‌ترين آن عبارت‌اند از:

رشته طرح و ساخت ساختمان

1- ساختمان‌هاي آموزشي، بهداشتي و درماني و در نهايت ورزشي

2- ساختمان‌هاي اداري، تجــاري، مسكوني و صنعتي

3- دكوراسيون و معماري داخلي

4- مرمت و بهسازي بافت‌هاي فرسوده شهري

5- پدافند غير عامل و مقاوم سازي بافت‌هاي موجود

رشته طرح و ساخت آب

1- ساخت سد و سازه‌هاي دريايي

2- خطوط آبرساني آبياري

3- تاسيسات آب و فاضلاب

4- حفاظت و مهندسي رودخانه

5- تونل‌ها و سازه‌هاي زيرزميني

6- مقاوم سازي

رشته طرح و ساخت راه و ترابري 

1- راه سـازي

2- پل و تونل سـازي

3- حمل و نقل ريلـي

4- ساخت فرودگاه

5- ساخت بنادر

6- مقاوم سازي

رشته طرح و ساخت كشاورزي

1- كشاورزي، دامپروري و منابع طبيعي

2- آبزيان و شيـلات

3- فضاي سبز

4- آبياري قطره اي و تحت فشار

رشته EPC آثار تاريخي و فرهنگي

1- پژوهش فرهنگ و تاريخ

2- مرمت بنا و بافت‌هاي تاريخي

3- معرفي

4- مقاوم سازي

شرايط و مدارك اخذ رتبه شركت‌هاي انفورماتيك

1- مديران نبايد كارمند دولت باشند

2- ثبت شركت در سازمان شركت صورت گرفته باشد.

3- عدم سوء پيشينه و نداشتن سابقه ممنوعيت يا محكوميت.

4- داشتن سابقه كار مفيد و مرتبط مديرعامل و اعضاء هيأت مديره.

5- داراي شرايط مناسب و امتيازات لازم براي تعيين صلاحيت و رتبه بندي.

6- مدرك تحصيلي هيات مديره و كاركنان فني، در شركت پيمانكاري يا مشاور و يا طرح ساخت به عنوان امتياز در رتبه شركت تاثير گذار است.

7- بر اساس قانون زماني كه شركت به صلاحيت لازم رسيده باشد، گواهينامه صلاحيت و اعتبار آن صادر مي‌شود.

رتبه بندي براي شركت‌هاي طراحي و ساخت (EPC)

اين شركت‌ها بر اساس نوع فعاليتي كه انجام مي‌دهند تقسيم بندي مي‌شوند و براي هر كدام از تقسيم‌بندي‌هاي رتبه‌هاي مختلفي وجود دارد كه در صورت داشتن رتبه يك اعتبار و صلاحيت لازم را دارند. اين رشته‌هاي عبارت‌اند از:

طراحي و ساخت ساختماني

1- طراحي و ساخت بناهاي آموزشي، ورزشي، درماني و پژوهشي

2- طراحي و ساخت ساختمان‌هاي مسكوني، تجاري و اداري

3- طراحي و ساخت دكوراسيون داخلي و نما

4- مرمت و بازسازي بافت‌هاي فرسوده و آسيب ديده شهري

5- مقاوم سازي و نگه داري بافت‌ها و بناهاي فرسوده شهري

طراحي و ساخت آبي

1- طراحي و ساخت سد

2- طراحي و ساخت خطوط مخابراتي آبي

3- طراحي و اجراي سيستم‌هاي آب و فاضلاب

4- مهندسي رودخانه‌ها

5- طراحي و اجراي تونل‌هاي زيرزميني

6- مقاوم سازي

طراحي و ساخت راه‌ها

1- راهسازي

2- طراحي و اجراي پلها و حفر تونل‌ها

3- طراحي و اجراي سيستم‌هاي حمل و نقل ريلي

4- طراحي و ساخت انواع فرودگاه‌ها

5- طراحي و ساخت بنادر كشتي راني و لنگرگاه‌ها

مقاوم سازي راه‌ها و جاده‌ها

1- طراحي و ساخت سيستم‌هاي كشاورزي

2- طراحي و ساخت سيستم‌هاي كشاورزي و دام پروري

3- طراحي و ساخت سيستم‌هاي شيلات داري و مرتبط با آبزي پروري

4- طراحي و ساخت سيستم‌هاي مرتبط با فضاهاي سبز شهري و روستايي

5- طراحي و ساخت سيستم‌هاي آبياري

طراحي، ساخت و مرمت آثار باستاني

1- مرمت آثار تاريخي و فرهنگي

2- پژوهش‌هاي فرهنگي تاريخي

3- معرفي بناهاي تاريخي و آثار فرهنگي

4- مقاوم سازي و نگه داري بناهاي با ارزش

شرايط اخذ رتبه براي شركت EPC

1- شركت EPC متقاضي اخذ رتبه epc طرح و ساخت بايد داراي رتبه پيمانكاري ۱ يا ۲ و رتبه مشاوران ۱ يا ۲ باشد.

2- در ارزيابي مربوط به رتبه­ بندي پيمانكاران، كسب امتياز مربوط به اعضاي هيئت مديره ضرورت دارد.

3- در ارزيابي مربوط به اخذ رتبه مشاور ، اخذ امتياز مربوط به پرسنل شركت واجب است.

4- انتخاب اعضاي هيئت مديره و نحوه اعطاي پست به آن­ها بايد با رعايت مقررات مربوط به رتبه­بندي مشاوران صورت گرفته باشد.

5- قيد همزمان كلمات طراحي و اجرا در موضوع فعاليت شركت مندرج در اساسنامه، الزامي است.

رتبه بندي شركت‌هاي انبوه سازي

رتبه بندي اين شركت مانند ساير شركت‌ها است كه بايد ميزان توانايي و صلاحيت‌هاي آن‌ها درجه بندي شود. اگر رتبه اين شركت يك باشد، يعني ميزان صلاحيت و اعتبار آن زياد است.

شرايط احراز صلاحيت شركت‌هاي انبوه سازي

1- تحصيلات مديرعامل و اعضاي هيأت مديره و شركاي شركت.

2- سوابق حرفه‌اي شخص حقوقي و اعضاي هيأت مديره

3- توان مالي، توانمندي مديريت تأمين و جذب سرمايه

4- مطلوبيت كارهاي مديريت شده و عملكرد موفق در كارهاي قبلي

5- ثبت شركت در اداره ثبت شركت‌ها و مالكيت صنعتي، ارائه آگهي تأسيس شركت در روزنامه رسمي كشور و داشتن اساسنامه كه انجام يكي يا برخي يا تمامي خدمات موضوع مـاده ۱ اين دستورالعمل در آن قيد شده باشد.

علت اهميت رتبه بندي

شركت‌هاي پيمانكاري براي اينكه در مناقصه‌ها شركت كنند بايد حتماً گواهينامه‌اي به عنوان گواهينامه صلاحيت داشته باشند.

كارفرما مي‌تواند با بررسي رتبه‌هاي شركت، براي عقد قرارداد انتخاب‌هاي خوبي را داشته باشد.

رشته‌هاي مختلفي براي رتبه بدي وجود دارد كه اين مهم يك دورنماي خوبي از وضعيت شركت مورد نظر را ارائه مي‌دهد.

اگر شركتي رتبه نداشته باشد، سازمان‌هاي دولتي نمي‌توانند با آن‌ها قرارداد ببندند. براي آن كه بتوانيد رتبه مناسبي دريافت كنيد بهتر است از همان ابتدا براي مشخص كردن اعضا و موضوع شركت اهميت خاصي قائل بشيد. با دريافت مشاوره از كارشناسان كاردوك مي توانيد بهترين انتخاب را نماييد. براي انجام امور ثبت شركت كليك كنيد.

سؤالات متداول در خصوص رتبه بندي شركت‌ها

چند روز بعد از اينكه فردي براي اخذ رتبه شركت خود اقدام كرد آن را دريافت مي‌كند؟

اگر همه چيز كامل بوده و مدارك فرد مشكلي نداشته باشد، حداكثر در مدت 4 روز گواهينامه فرد صادر مي‌گردد.

آيا شركت‌هاي پيمانكاري مي‌توانند رتبه خود را تمديد كنند؟

شركت‌هاي پيمانكاري مي‌توانند بعد از اتمام اعتبار گواهي رتبه شركت خود، دو مرتبه آن را تمديد كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه رتبه بندي شركت‌ها مي‌توانيد با مشاوران مركزمشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : رتبه بندي شركت ها 

ركود تورمي چيست و چه تاثيري بر اقتصاد مي گذارد ؟

۹۹ بازديد

ركود تورمي براي هر كشوري مي‌تواند اتفاق بيفتد و موجب سخت شدن اوضاع براي تمامي اقشار جامعه شود. گذر از اين بحران نياز به اعمال سياست‌هايي در سطح كلان اقتصادي دارد. طبق ديدگاه فريدمن بانك مركزي بزرگ‌ترين نقش را در گذار از ركود اقتصادي بازي مي‌كند. اما براي بنگاه‌ها و كسب و كارهاي خرد مواجهه با چنين شرايطي مي‌تواند به معناي پايان عمر فعاليت‌شان باشد. بنابراين اگر در كشوري هستيد كه دائم دچار بحران‌هاي اقتصادي مي‌شود، بايد از اخبار روز اطلاع يابيد و براي مقابله با چنين موقعيت‌هايي آمادگي لازم را داشته باشيد. براي درك بهتر موضوع بايد با ماهيت ركود تورمي و علل به وجود آمدن آن آشنا شويد. همچنين براي شروع تجارتي با امنيت بالا مي‌توانيد با كارشناسان خبره كاردوك مشاوره دريافت كنيد.

 

براي دريافت خدمات در زمينه انواع تحقيقات بازار مي‌توانيد با مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300تماس بگيريد.

 

منبع : ركود تورمي

 

ركود تورمي

ركود تورمي وقتي رخ مي‌دهد كه همزمان در كشور هم ركود و هم تورم وجود دارد. اين امر باعث افزايش نرخ بيكاري، افزايش نقدينگي سرگردان، تورم افسار گسيخته، رشد اقتصادي منفي، نا امن شدن فضاي كسب و كار و... مي‌شود. اين‌ها تنها چند نمونه از بحران‌هايي است كه كشورها بعد از رخ دادن ركود تورمي آن را تجربه مي‌كنند.

بيشتر كشورهاي در حال توسعه با پديده ركود تورمي رو به رو شده‌اند كه نشان دهنده وجود ناسازگاري در سياست‌هاي مالي و به كار بردن سياست‌هاي اشتباه اقتصادي است. در وضعيت ركود تورمي هر تصميم نادرستي باعث بدتر شدن اوضاع در بخش ركود و يا در قسمت تورم مي‌شود. ناديده گرفتن اين موضوع موجب فروپاشي هاي بزرگ اقتصادي در دنيا بوده است. يكي از چالش برانگيزترين ركودهاي تورمي به دليل سياست‌هاي پولي و مالي نادرست در دهه 1970 در اقتصاد آمريكا اتفاق افتاد.

علت ركود تورمي

هر پديده‌اي در اقتصاد نتيجه تصميم گيري در ابعاد سياست كلان اقتصادي است. ركود تورمي نيز علل بسياري دارد كه ما در ادامه به چند نمونه آن اشاره مي‌كنيم.

مازاد توليدات كارخانه‌اي

رونق كارخانه‌هاي هر كشوري نشان دهنده فعال بودن چرخ‌هاي اقتصادي است اما نه براي هميشه. در كشورمان به دليل عدم نظارت و توجه كافي، كارخانه‌هاي زيادي بدون مكان يابي درست ساخته و به مرحله بهره‌برداري مي‌رسد. مثلاً در كشور كارخانه‌هاي سيمان به اندازه كافي داريم، اما باز هم كارخانه‌هاي جديدي ساخته مي‌شوند، از طرف ديگر كارخانه‌هاي سيمان در يك مكان تجمع پيدا كردند كه اين باعث بر هم خوردن عرضه و تقاضا مي‌شود. چون هر كدام از اين كارخانه‌ها سالانه حجم بسيار زيادي از سيمان را بدون در نظر گرفتن نيازهاي داخلي توليد مي‌كنند.

به دليل دور بودن برخي از شهرها از اين كارخانه‌ها، صاحبان مشاغل تصميم مي‌گيرند سيمان مورد نياز خود را از خارج وارد كنند تا هزينه زيادي براي حمل بار در داخل نپردازند. اين مسائل باعث كاهش خريد در داخل، افزايش واردات از خارج، بسته شدن چندين كارخانه و روي دست ماندن مازاد سيمان‌هاي توليد شده، گرديده است. لذا مازاد توليدات كارخانه‌اي نه تنها باعث رونق اقتصادي نخواهد شد بلك در مقابل آن قد علم خواهد كرد.

افزايش و كاهش درآمدهاي نفتي

افزايش و كاهش درآمدهاي نفتي در كشور باعث بروز مشكلاتي شده است. همانطور كه افزايش درآمدهاي نفتي باعث رونق اقتصادي، افزايش اشتغال و افزايش طرح‌هاي توسعه‌اي در اقتصادي مي‌شوند، كاهش آن منجر به افزايش نرخ ارز، تضعيف پول ملي، كاهش فرصت‌هاي شغلي، افزايش تورم به دليل كاهش توليدات و... خواهد شد. به همين دليل سياست‌هاي ناپايدار در حوزه صنعت نفت در كشور باعث ركود و تورم در كشور مي‌شوند.

كسري بودجه

در كشورهايي كه دچار ركود تورمي مي‌شوند، كسري بودجه موج مي‌زند. در اين حالت مخارج دو برابر هزينه‌هاي تعيين شده مي‌شود. به همين دليل وقتي كه كسري بودجه به دليل مخارج مصرفي باشد، نتيجه آن شكل دهي بحران ركود تورمي است.

كاهش فعاليت‌هاي اقتصادي

يكي از عوامل بروز بحران در اقتصاد كشورهاي در حال توسعه كاهش فعاليت‌هاي اقتصادي است. اشتغال زايي و اشتغال زدايي هر دو در كنار هم رخ مي‌دهند و تأسيس شركت‌ها و كارخانه‌هاي دانش بنيان كاهش مي‌يابد و از طرفي هم ميزان اشتغال و كسب درآمد افراد روند نزولي به خود مي‌گيرد. در قشر عادي مردم نيز تقاضا به دليل افزايش قيمت‌ها كاهش مي‌يابد. اين عوامل باعث بروز ركود تورمي است.

راهكارهاي رفع ركود تورمي

كشورها براي برون رفت از ركود تورمي بايد سياست‌هاي پولي، مالي و تجاري را اجرا كنند. به كارگيري اين روش هاي نياز به هماهنگي دستگاه‌هاي مختلف و اجراي به موقع هر كدام از روش‌ها دارد. بنابراين شايد دولت‌مداران از روش هاي علمي استفاده بكنند، اما به دليل موقعيت يابي غلط هميشه راه حل‌ها نتيجه مطلوبي ندارد.

سياست پولي و مالي

بايد در سياست‌هاي پولي و مالي به ثبات رسيد. اين مهم از طريق اصلاحات اساسي و ريشه‌اي در اقتصاد كشورها صورت مي‌گيرد كه به آن «رژيم هواي خوب» مي‌گويند. اين رژيم اقتصادي به آن‌ها كمك مي‌كند از طريق استقلال، شفافيت، اعتبار، قائده‌بندي و استفاده از ابزارهاي پولي و مالي مناسب به ثبات قيمت‌ها برسند. ركود تورمي يك بحران اقتصادي براي كشورهايي است كه درگير آن هستند و بايد قبل از اينكه اقتصاد يك كشور را به نابودي بكشاند، براي آن سياست‌هاي پولي و مالي صحيحي به كار بگيرند.

اعلام تصميمات به صورت كوتاه مدت

براي اينكه كشورها بتوانند با بحران اقتصادي ركود تورمي مقابله كنند، سياست‌گذاران اقتصادي بايد هر تغييري را به اطلاع مردم برسانند تا جامعه دچار شوك ناگهاني و بروز بحران‌هاي سياسي پس از بحران اقتصادي نشود. اعلام تصميمات هر چند كوچك به مردم كمك مي‌كند تا آن‌ها نيز با سياستمداران اقتصادي براي برون رفت از ركود تورمي همراهي داشته باشند. به اين كار سياست شفاف سازي در سياست‌هاي اقتصاد نيز گفته مي‌شود.

سياست‌هاي تجاري

سياست‌هاي تجاري يكي از مهم‌ترين فعاليت‌هايي است كه در كنار سياست‌هاي مالي بايد انجام شود. ثبات‌سازي نرخ ارز، كاهش هزينه‌هاي ناشي از تحريم، بهبود در روابط خارجي، افزايش صادرات، افزايش توليدات داخلي، حمايت از توليدات داخلي، جذب سرمايه‌گذاران داخلي و حمايت از آن‌ها و... از جمله راه‌هاي اساسي و مهم در برون رفت از بحران ركود تورمي است كه بايد صورت گيرد.

سؤالات متداول درباره ركود تورمي

بزرگترين نشانه ركود تورمي چيست؟

كاهش قدرت خريد مردم و تضعيف ارزش پول ملي عامل اصلي ركود اقتصادي است.

بهترين كار براي بهبود اوضاع در زمينه توليد چيست؟

طبيعتاً بايد توليد داخلي افزايش يابد و بخش مهمي از آن (بعد از تأمين نيازهاي داخل) به كشورها و بازارهاي خارجي هدف، صادر شود.

 

براي دريافت خدمات در زمينه انواع تحقيقات بازار مي‌توانيد با مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300تماس بگيريد.

 

منبع : ركود تورمي

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | طرح راه اندازي سايت و اپليكيشن اجاره مسكن اينترنتي

۹۱ بازديد

تهيه طرح راه اندازي سايت مشاور املاك براي چه كساني ضرورت دارد؟ آيا مي‌توان بدون طرح توجيهي، پروژه‌اي را راه اندازي كرد؟ مشاورين املاك و مستغلات يكي مشاغلي است كه با داشتن مجوز صنفي مي‌تواند به عنوان واسطه مابين فروشندگان و خريداران قرار گرفته و عرضه و تقاضاي خريد و فروش املاك را با برقراري ارتباط و طي تشريفات اداري و قانوني معامله، خريد، فروش، اجاره يا ساخت و ساز را هماهنگ نمايد. صاحبان اين شغل با تسلط به فناوري هاي نوين مي توانند محدوده فعاليت خود را گسترش داده و هزينه‌هاي تشريفات را حذف نمايند. در ادامه چگونگي شروع و اجراي سايت مشاور املاك را شرح داده‌ايم. جهتنوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نوشتن طرح و راه اندازي پروژه مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح راه اندازي سايت مشاور املاك

 

 

پيش شرط اجراي طرح راه اندازي سايت مشاور املاك

پيش شرط ماندگاري كسب و كار وجود تفاهم و تقسيم كار مناسب و شفافيت حقوقي في مابين شركاي انجام كار بعنوان تضمين پيشبرد مراحل مختلف راه اندازي، بهره برداري و توسعه است. سرمايه گذاران كه قصد انجام فعاليت اقتصادي مبتني بر فناوري اطلاعات را دارند لازم است از علاقه مندي و توانايي مديريت و به سرانجام رساندن يك پروژه فناوري اطلاعات در زماني كوتاه در سطح ملي برخوردار باشد.

خدمات جايگزين سامانه اجاره مسكن اينترنتي  

خدمات جايگزين اين سامانه روش‌هاي سنتي اجاره مسكن هستند كه از طريق مشاورين املاك محلي تامين مي‌گردد. ولي امكان تامين بستر اجاره مسكن در مناطقي كه داراي مازاد مسكن براي اجاره هستند را ميسر نمي‌سازد. در مقابل هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها و اقامتگاه‌هاي رسمي دولتي و خصوصي و افراد اجاره دهنده مسكن كنار جاده اي نيز رقباي سنتي اين طرح محسوب مي‌شوند.

موارد استفاده از سامانه  اجاره مسكن موقت  

مسافراني كه قصد اقامت موقت در محيط مسكوني مبله با قيمت مناسب در مناطق مختلف كشور را دارند مي‌توانند از طريق اين سامانه گزينه‌هاي متعدد و مناسب خود را پيدا كنند. با توجه به ظرفيت بالاي سرمايه‌گذاري مازاد در حوزه مسكن امكان استفاده و فعال سازي سرمايه‌گذاري از طريف اجاره دادن توسط اين سامانه فراهم مي‌گردد. صاحبان املاك، هتل‌ها، اقامتگاه‌ها از طريق اين سامانه مي‌توانند ضمن معرفي امكانات خود در سطح ملي نسبت به جلب نظر و پذيرش مشتريان خود اقدام نمايند.

تور ليدرها با توجه به اطلاعات مندرج در سايت مي‌توانند با هزينه كمتر خدمات بهتري را به مشتريان خود عرضه نمايند. افراد مستقل يا آژانس‌هايي كه امور مسافران كشورهاي همسايه را براي مسافرت يا درمان پزشكي به داخل كشور برعهده دارند مي‌توانند از امكانات سايت به سرعت بهره‌مند شوند.

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | مراحل پياده سازي

تهيه بيزينس پلان

به لحاظ فني راه‌اندازي سايت بنا به روش انتخابي هزينه هاي متفاوتي دارد. لذا بايد برآوردي مناسب از مراحل انجام كار به لحاظ فني، اقتصادي و مالي داشته باشيد تا بتوانيد بر اساس يك برنامه مراحل مختلف كسب و كار و تامين منابع آن را تا زمان رسيدن به نفطه سربه سر به پبش ببريد.

در قدم اول به منظور داشتن يك وب سايت و اپليكيشن نياز به دامنه (Domain) ثبت شده،  فضاي ميزباني (Host)، طراحي‌ها و برنامه نويسي نرم افزاري، تامين محل و نيروي انساني داريد. هزينه‌هاي اجراي طرح متناسب با تكنولوژي‌هاي مورد نياز بايد همگام با جنبه‌هاي مالي و اقتصادي پروژه هماهنگ گردد و از افراط در هزينه خودداري نمود. لذا تهيه طرح توجيهي، نقشه راه انجام پروژه جهت پياده سازي درست مراحل اجرايي و بهره‌برداري را تامين مي‌نمايد.

طراحي ساختار اداري و شرح وظايف

صاحبان كسب و كار در راستاي اهداف و نيازهاي اجرايي طرح، ساختار سازماني، پست‌ها، مشاغل و شرح وظايف در حوزه‌هاي فني، مديريتي، اداري و مالي را مشخص و نيروي انساني مورد نياز در زمان راه‌اندازي و بهره‌برداري را مشخص مي‌كنند. متناسب با مراحل احداث و بهره‌برداري امورات قابل واسپاري، گزينش، جذب و به كارگيري نيروي انساني را انجام مي‌دهند.

تهيه پلان معماري سايت و اپليكيشن

نظر به اينكه طرح‌هاي كسب و كار مبتني بر فناوري اطلاعات بيشتر متكي بر دارايي‌هاي نامشهود و منابع انساني متخصص است و وابستگي زيادي به دانش نرم افزاري و سخت افراري كامپيوتر و پروتكل‌هاي دنياي مجاز دارد؛ لذا از ابتدا به لحاظ فني بهتر است تمامي مراحل و فرايندهاي انجام كار را با همكاري و مشاوره كارشناسان متخصص استفاده كنيد.

متخصصان با استفاده از نرم‌افزارهايي طرح را تهيه، آزمايش و از خطاهاي ناخواسته و پر هزينه جلوگيري مي‌كنند. طراحي و مشخص نمودن تقدم و تاخر فرايندها در سامانه و تعيين خواست و نيازهاي پروژه، طراحان و كد نويسان سايت را از دوباره كاري در كد نويسي و تغيير قالب‌هاي مورد استفاده باز مي‌دارد و صرفه جويي منابع و هزينه‌ها را به همراه دارد.

ثبت دامين و لوگو

انتخاب نام و فونيك دامنه سايت بايد بگونه اي باشد كه در سطح ملي و در سطح بين المللي داراي مفهوم مرتبط بوده وضمن سادگي و زيبايي بتواند برند مناسبي را در آينده براي بنگاه فراهم نمايد. بعد از انتخاب نام بهتر است دامنه را با پسوندهاي مختلف .com ؛ .ir؛ .co و..  را هم خريداري نماييد تا در آينده رقبا از آن به نفع خود استفاده ننمايند. براي طراحي لوگويي زيبا و مرتبط به لحاظ محتوايي مي توان از طراحان فريلنسري استفاده و از بين گزينه‌هاي طراحي يكي را انتخاب كرد. اهميت طراحي لوگو در برند شدن سامانه به لحاظ جنبه‌هاي فرهنگي، فني و تخصصي اهميت بسزايي دارد.

شرح مشخصات فني سايت و اپليكيشن سامانه اجاره مسكن

براي ساخت سايت براساس نيازسنجي فرايندها و معماري انجام شده طرح اوليه گرافيكي و قالب تمامي صفحات سايت شامل قرارگيري لوگو، هدر، فوتر، اسلايدر و تمامي بخش هاي گرافيگي و مديا با بالاترين كيفيت انجام مي گيرد.

پس از نهايي شدن بخش گرافيكي، برنامه نويسي بك سايت انجام مي‌شود. سايت اجاره املاك و مستغلات را مي‌توان با زبان مختلفي همانند php يا asp.net طراحي و كد نويسي كرد. در اين پروژه برآوردهاي مالي متناسب با استفاده از زبان كدنويسي asp.net صورت گرفته است. كدهاي بك سايت در برنامه نويسي حكم اسكلت بندي ساختمان سامانه را دارند. لذا تمام توجه و دقت در انجام بهترين و بهينه‌ترين روش كدنويسي و استفاده از تكنولوژي‌ها و استانداردهاي جديد دنياي وب همانند HTML ،CSS ،JQuery و Java script و توجه اصولي به كاربرپسند بودن UI و فراهم شدن بهترين  UX به شرح جدول ذيل باعث مي شود تا خروجي وب‌سايت همواره در بروزترين و بهينه ترين حالت ممكن باشد.

جنبه هاي فني سمت سرور سمت كلاينت
Web Server Application Server web Mobile
زبان ASP.Net MVC CORE

ASP.Net MVC CORE

+NodeJS

jQuery+JavaScrip Java Andrid
معماري MVC Model View Presenter(MVP) -------------- -----------
پايگاه داده SQl SERVER 2014 SQl SERVER 2014   SQLitc
رابط كاربري --------------- -------------------

Bootstrap+HTML

+CSS

Materil Design v3
ORM Entity Framework

Entity Framework+

Sequelize

--------------- Green DAO
مديريت پروژه Angile Scram Angile Scram Angile Scram Angile Scram
امنيت Access Token v1+API  Key+ RSA + Identity Access Token v1+API  Key+ RSA Anti XSS +Anti CSRF Encrypted stared preference with AES
نوع سرور Windows Windows ------- -----------
تكنولوژي هاي مورد استفاده Video Streem+Kendoo+High Chart +Stimul Soft+UNQ +CodeFirst+Multi Thread+Suagger + T4+Custom Framwork UNQ  to Entity +CodeFirst+Multi Thread+Express+Sequelize Auto+Socket I/O + Connection Po;;ing

Bootstrap4+HTML5

+CSS3+Kendoo UI

XML +Sketch UI Design++Dependency Injection +Reactive programming +Custom Framework +Custom Map

 

انتخاب تيم طراح سايت

شيوه‌هاي مختلفي متناسب با نياز فني پروژه براي انتخاب، طراحي، پياده‌سازي، فعال‌سازي و پشتيباني سايت و اپليكيشن وجود دارد. در اين انتخاب ضمن ارايه دقيق شرح كار و نيازمندي‌هاي سايت و اپليكيشن  متناسب با  طرح توجيهي و معماري تهيه شده مي‌توان كار طراحي و برنامه نويسي سايت را به مزايده گذاشت و متناسب با قيمت و تجربه متقاضيان انجام پروژه و واجدين شرايط، بهترين گزينه را مشروط به عقد قرارداد انتخاب نمود. در اين فرايند متناسب با پيشنهادها و نوآوري‌هاي معقول ما بين برنامه نويسان و كارشناسان شركت مي‌توان نسبت به بازنگري و اصلاح فرايندها و زمانبندي تامين منابع راه انداري كسب وكار اقدام نمود.

 

راهنماي اخد مجوزهاي لازم

1- براي ثبت لوگو و برند سامانه بايد از طريق مركز مالكيت معنوي اداره ثبت و اسناد و املاك كل كشور در بخش ثبت علائم تجاري به عمل آيد تا امكان ثبت آن را براي افراد غير در زمان اشتهار بنگاه ناممكن گردد.

2- درگاه مالي الكترونيك پس از اخذ نماد اعتماد از مركز توسعه تجارت الكترونيكي وزارت صنعت معدن و تجارت با هماهنگي بانك تجاري طرف حساب در سامانه ايجاد مي‌گردد.

3- جهت ثبت شركت پس از اخد مشاوره لازم است از طريق درگاه الكترونيكي اداره ثبت شركت‌هاي سازمان ثبت اسناد و املاك كشور اقدام لازم به عمل آيد.

4- جهت اخد مجوز كسب و كار نيز مي‌توان از طريق سامانه ايرانيان اصناف از اتحاديه كسب و كارهاي مجازي مجوز صنفي دريافت گردد.

5- اخذ مجوز دانش بنياني سامانه مطابق ضوابط از طريق سامانه معاونت علم و فناوري رياست جمهوري صورت مي گيرد.

تامين محل استقرار

به عنوان يك كسب و كار نوپا گزينه‌هاي زيادي براي استقرار و تامين محل مورد نياز و تجهيز آن وجود دارد. تيم صاحبان كسب و كار در صورت امكان مي‌توانند در مراكز رشد، پارك‌هاي علم و فناوري و دانشگاه‌هاي كشور و يا اجاره و خريد مكاني شروع به كار نمايند. 

انتخاب هاست ، آپلود و فعال سازي سايت و آپ

پس از اتمام كار تهيه نرم‌افزاري سايت و اپليكيشن و تحويل و آموزش كار با CMS سايت به كاركنان شركت، يكي از گزينه‌هاي مناسب به جاي خريد، تنظيم و كانفيگ سرور اختصاصي و سيستم‌هاي پشتيبان مورد نياز آن در بنگاه، استفاده از خدمات هاستينگ و ميزياني شركت‌هاي موجود در كشور است كه امكان تامين سخت افزار، امنيت، فضا و پهناي باند مورد نياز سايت را تامين مي نمايند.

انتخاب هاست بر اساس نظر كارشناسان و نوع سرور، فضا، پهناي باند، حافظه و سطح فني پردازنده‌ها متناسب با تكنولوژي، نياز و ترافيك سايت طراحي شده، انتخاب مي‌گردد و به مرور با افزايش رتبه، مشتريان و ترافيك سايت در طول زمان مي‌تواند به مرور سطح خدمات ميزباني افزايش يابد.

نگهداري سايت، توليد و ورود محتوي

تيم نگهداري و پشتيباني 24 ساعته سايت ضمن كنترل و رفع خطا و باگ‌هاي سامانه به طور مرتب مطابق برنامه ريزي روزانه هفتگي و ماهانه از سايت بك آپ مي گيرند. به طور همزمان تيم توليد محتوي، مطالب و تصاوير با كيفيت و جذاب مورد نياز سايت و مشتريان را توليد مي‌كند. بدين صورت با استفاده از ابزارهاي سئو و خريد  لينك‌هاي مناسب و كسب رتبه‌هاي برتر در عناوين پر مشتري در موتورهاي جستجو امكان ارتقا رتبه و جايگاه سامانه فراهم شود و مشتريان بيشتري براي عرضه مسكن و اجاره از طريق سايت و اپ استفاده نمايند.

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | بررسي وضعبت بازار و رقبا 

از  تعداد كل 2,739,044  واحدهاي صنفي  با اشتعال 6,847,610  نفر در كشور تعداد 146338 بنگاه مشاوره املاك و مستغلات داري پروانه صنفي و 10590 بنگاه بدون مجوز در كشور مشغول فعاليت مي‌باشند كه خدمات خود را به شيوه ستني در محدوده محل استقرار بنگاه براي همسايه ها ارايه مي‌دهند.

اگر به اين مجموعه افرادي را كه بدون داشتن هيج مجوز و مكاني در ورودي مناطق پرتردد شهرها و جاده‌ها با در دست داشتن تابلو به كار اجاره منزل، آپارتمان و ويلا به مسافران عبوري مشغول هستند را اضافه نماييم؛ با يك جامعه آماري بزرگ در كشور مواجه هستيم كه بصورت ستني قادر نيستند اطلاعات دقيق منازل آماده اجاره خود را براي مسافران و توريست‌هاي  متقاضي اجاره موقت مسكن كشور فراهم نمايند. اگر به اين حوزه مطابق جدول ذيل آمار 2379 مسافرخانه، هتل و مجتمع اقامتي رسمي و غيررسمي را اضافه نماييم مي توان به ضرورت وجود مكانيزم فناوري اطلاعات به عنوان حلقه هماهنگ كننده عرضه و تقاضاي اقامت موقت مسافران پي برد.

واحدهاي صنفي ويژه اقامت موفت مسافران كشور
نوع فعاليت كد آيسيك داراي پروانه فاقد پروانه
مسافرخانه ومهمان پذير 551210 847 426
هتل 551111 409 37
هتل آپارتمان 551112 378 5
مجتمع اقامتي 551122 209 39
كمپ و چادر اقامتي كرايه 551232 29 0
چمع 1872 507

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | سرمايه گذاري مورد نياز

در بررسي هزينه هاي راه اندازي سايت اينترنتي اجاره مسكن، تنها قيمت  تامين زيرساخت‌هاي سخت افزاري و نرم افزاري سامانه املاك نيست؛ بلكه توجه به كيفيت ارايه خدمات كيفيت تجهيزات و خدمات مورد نياز از اهميت بسزايي برخوردار است.

دقت كنيد ميزان سرمايه گذاري دراين طرح بستگي زيادي به مهارت، مديريت و شناخت دقيق و واضح از نيازمندي‌هاي تخصصي حوزه فناوري اطلاعات دارد. اين ميزان سرمايه‌گذاري با توجه به تجربه و تخصص صاحبان بنگاه مي‌تواند تغيير و واقعي‌تر شود. بر اساس مطالعات انجام شده احداث سامانه اينترنتي اجاره موقت اقامتگاه براي مسافران در سال جاري با احتساب خريد و تجهيز محل استقرار 8945 ميليون ريال  سرمايه اوليه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه گذاري بيشتر از 38 درصد بوده و طي دو سال و نيم برگشت سرمايه اوليه خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي 72000 تقاضا موثر در سال ارائه شده است.

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زيربناي  بنگاه 85 متر مربع
2 تجهيزات سخت افزاري 1459 ميليون ريال
3 نرم افزاري 450 ميليون ريال
4 كاركنان رسمي 6 نفر
5 همكاران فريلنسر 10 نفر

 

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 8097
2 سرمايه گذاري  درگردش 847
3 كل سرمايه گذاري 8945

 

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك |  شاخص هاي مالي

موضوع هزينه ها 
نرخ بازده داخلي IRR 38 درصد
دوره برگشت سرمايه گذاري 2/05
درصد فعاليت در نقطه سربسر 40

 

طرح راه اندازي سايت مشاور املاك | مزاياي اجراي طرح

با توجه به نياز به خدمات فناوري اطلاعات تخصصي در حوزه مسكن و ضرورت تشكيل بانك اطلاعاتي متمركز مزاياي راه‌اندازي سامانه اجاره مسكن موقت به شرح زير مي‌باشد.

  • امكان تطبيق ميزان سرمايه گذاري براساس تخصص صاحبان بنگاه
  • تطبيق فعاليت با روند پبشرفت فناوري اطلاعات در جهان
  • قابليت رقابت در تبديل يك فعاليت سنتي به كسب و كار مبتني بر دانش فناوري اطلاعات  
  • كاربرد گسترده به عنوان حلقه واسط ملي مابين عرضه و تقاضا

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح

  • تهيه طرح توجيهي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار
  • امكانسنجي طرح با توجه به وضعيت متقاضي
  • ارايه خدمات در انتخاب محل استقرار و انتخاب تكتولوژي‌هاي مورد استفاده
  • تامين نيروي انساني مورد نياز پياده سازي طرح
  • مشاوره دانش بنياني
  • مشاوره توليد محتوي و وب مستر  
  • مشاوره تامين زيرساخت ها و تراكينگ شبكه مورد نياز

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نوشتن طرح و راه اندازي پروژه مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح راه اندازي سايت مشاور املاك

اشخاص حقيقي و حقوقي | حقوق و تكاليف شخصيت حقيقي و حقوقي

۱۰۸ بازديد

حتماً براي شما هم اين سؤال پيش آمده كه اشخاص حقيقي و اشخاص حقوقي چه كساني هستند و اصولاً به چه كساني گفته مي‌شود.عمدتا در امور ثبت شركتي و يا در افتتاح انواع حساب نوع شخصيت مورد بررسي قرار مي‌گيرد. آگاهي از اين اصطلاحات به شما كمك مي‌كند كه كارهاي اداري خود را با نگراني كمتر در مورد اصطلاحات حقيقي و حقوقي انجام دهيد. همچنين با اطلاع از قوانين مربوطه مي توانيد مطابق با نوع فعاليت و يا ميزان مسئوليت تان در مقايسه با شركا اقدام مناسب را انجام دهيد.


براي دريافت مشاوره در زمينه تعريف شخصيت حقيقي و حقوقي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : اشخاص حقيقي و حقوقي

 

تعريف اشخاص حقيقي و حقوقي

هر فردي در جامعه مي‌توانند در دسته افراد حقيقي و يا حقوقي قرار بگيرد. اشخاص حقوقي و اشخاص حقيقي به حكم قانون مي‌توانند يكسري از فعاليت‌ها را انجام دهند. ميزان مسئوليت ها و تعهدات افراد تحت هر كدام از شخصيت تفاوت داشته و عدم آگاهي از قوانين در نهايت موجب دردسر براي شما خواهد شد. بنابراين اگر قصد ثبت شركت و يا شروع كاري را داريد، لازم است با ماهيت هر كدام از اين شخصيت ها آشنايي داشته باشيد. جهت سهولت در طي مراحل ثبت شركت كليك كنيد.

اشخاص حقيقي

هر انساني به خودي خود شخصيت حقيقي محسوب مي‌شود. هر فردي بعد از تولد طبق قانون داراي يكسري حقوق اوليه است كه به آن اهليت مي‌گويند. تمام افراد حقيقي تا هنگام مرگ اين حقوق را دارا هستند.

ويژگي اشخاص حقيقي

- واقعي بودن

- آغاز و پايان از طريق تولد و مرگ

- داشتن نام و نام خانوادگي

- داشتن اقامت قانوني

- دارا بودن حقوق انساني و شهروندي

- توانايي ايجاد شخصيت حقوقي توسط اشخاص حقيقي

اشخاص حقوقي

وقتي افراد حقيقي در قالب گروه‌ها، مؤسسات، شركت‎‌ها و نهادهاي گوناگون شروع به فعاليت مي‌كنند، به آن‌ها شخصيت حقوقي مي‌گويند. اين افراد فرضي هستند و در حقيقت وجودي خارجي ندارند. اين اشخاص به خاطر فعاليت اقتصادي و با تجويز قانون به وجود آمده‌اند. شخص حقوقي توسط شخصي حقيقي به وجود مي آيد، اما مي تواند حتي بعد از مرگ موسس اش باقي بماند و به كسان ديگري واگذار شود.

ويژگي اشخاص حقوقي

- شخصيت‌هاي حقوقي، فرضي و اعتباري هستند.

- شخصيت‌هاي حقوقي با اراده مؤسسين آن‌ها و طبق قرارداد، به وجود مي‌‌آيند و با منحل شدن يا ورشكستگي از بين مي‌‌روند.

- آن‌ها نيز داراي اقامتگاه مخصوص به خود هستند.

- داراي حقوق و تكاليف مخصوص به خود هستند.

- شخصيت حقوقي موظف است كه تكاليف قانوني خود را انجام دهد.

تقسيم بندي شخصيت حقوقي

شخصيت حقوقي به دو دسته مهم عمومي و خصوصي تقسيم‌ مي‌شوند. در ادامه برخي از ويژگي هاي اين دو دسته را ذكر كرده ايم.

ويژگي اشخاص حقوقي عمومي

- برخورداري از امتياز عمومي

- پيروي از اهداف خاص

- ارائه سرويس و خدمات عمومي

- هدف آن‌ها خدمت به جامعه و حفظ حكومت است.

نمونه‌هاي آن: وزارتخانه‌ها، شهرداري‌ها و ساير مؤسسات دولتي

ويژگي اشخاص حقوقي خصوصي

- تقسيم‌بندي به سازمان‌ها و مؤسسات غير تجاري و شركت‌هاي تجاري

- سازمان‌هاي غير تجاري اهداف غير تجاري دارند (مثل امور علمي يا ادبي يا خيريه)

- سازمان‌هاي تجاري با اهداف تجاري شكل مي‌گيرند ( مثل انجام امور تجاري با كمك دارايي‌هاي مالي مشترك بين دو يا چند نفر و يا مؤسسات غيرانتفاعي)

تفاوت بين اشخاص حقوقي عمومي و خصوصي

تفاوت عمده آن‌ها در اين است كه شخصيت حقوق عمومي به محض بوجود آمدن تحت عنوان شخصيت حقوقي قرار مي گيرند و احتياج به ثبت ندارند ولي اشخاص حقوق خصوصي از تاريخي كه مطابق با ضوابط قانوني به ثبت مي‌رسند شخصيت حقوقي پيدا مي‌كنند.

سؤالات متداول در خصوص اشخاص حقيقي و حقوقي

منظور از اقامتگاه در شخصيت حقيقي چيست؟

اقامتگاه مثل نام و نام خانوادگي فرد، يكي از ويژگي‌هاي شخصيت است و او را به لحاظ حقوقي به محل معيني وابسته مي‌كند.

منظور از تابعيت شخصيت حقوقي چيست؟

براي هر شخص حقوقي تابعيت همان كشوري است كه اقامتگاه آنان در آنجا واقع است.

براي دريافت مشاوره در زمينه تعريف شخصيت حقيقي و حقوقي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300تماس بگيريد.

 

منبع : اشخاص حقيقي و حقوقي

پروانه بهره برداري چاه آب | راهنماي كامل و نحوه صدور

۱۱۷ بازديد

چرا بايد پروانه بهره برداري چاه آب گرفت؟ چاه‌ها و قنات‌ها در كشور جزوي از ميراث اين سرزمين هستند؛ از اين رو اگر كسي مي‌خواهد چاهي را حفر كند و آن را مورد بهره‌برداري قرار دهد لازم است كه پروانه بهره‌برداري داشته باشد. اين پروانه به او اجازه مي‌دهد از ميراث ملي اين سرزمين به صورت قانوني برداشت كند. از اين رو صدور پروانه بهره برداري چاه آب براي حفر و بهره‌برداري چاه عميق و نيمه عميق براي كليه بخش‌هاي مصرف (كشاورزي، صنعتي، شرب و ساير مصارف) صادر مي‌شود.


براي دريافت مشاوره در زمينه پروانه بهره‌برداري چاه آب مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

 

منبع : پروانه بهره برداري چاه آب

 

 

پروانه بهره برداري چاه آب

براي دريافت پروانه بهره‌برداري چاه آب متقاضيان بايد مراحل، شرايط و مداركي را تهيه و طي كنند تا اين پروانه به آن‌ها تعلق بگيرد. بنابراين اگر قصد گرفتن پروانه بهره‌برداري چاه آب را داريد، در ادامه اين مقاله با ما همراه باشيد. همچنين مي توانيد با دريافت مشاوره از مركزكاردوك كليه اقدامات لازم جهت دريافت پروانه بهره برداري را به اين مجموعه واگذار كنيد.

قانون پروانه بهره برداري از چاه آب

قانون توزيع عادلانه آب، آيين نامه‌هاي اجرايي قانون توزيع عادلانه آب و دستورالعمل‌هاي صادره از طرف وزارت نيرو به عنوان قوانين حاكم براي صدور پروانه بهره‌برداري مورد نظر قرار مي‌گيرد. لذا در صورت تخلف از اين قوانين ممكن است خسارات و ضررهاي هنگفتي شامل حالتان شود.

مراحل دريافت پروانه بهره برداري چاه آب

مرحله اول

معرفي از طرف سازمان مربوطه، اﺧﺬ درﺧﻮاﺳﺖ كتبي، ﻓﺮم درﺧﻮاﺳﺖ ﻣﺤﻀﺮي و ﺳﺎﻳﺮ ﻣﺪارك ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز از ﻣﺘﻘﺎضي ﺷﺎﻣﻞ اﺳﻨﺎد ﻣﺎﻟﻜﻴﺖ، ﻣﻮاﻓﻘﺖ اﺻﻮلي و ﺗﻌﻬﺪ ﻧﺎﻣﻪ در ﻣﻨﺎﻃﻖ آزاد.

مرحله دوم

ﺗﻌﻴﻴﻦ و اﻋﻼم اوﻟﻮﻳﺖ ﺗﺨﺼﻴﺺ آب ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﻣﺘﻘﺎضي ﺗﻮﺳﻂ ﻛﻤﻴﺘﻪ اوﻟﻮﻳﺖ ﺑﻨﺪي ﺗﺨﺼﻴﺺ آب اﺳﺘﺎن و ﺳﭙﺲ اﺧﺬ درﺧﻮاﺳﺖ و ﻓﺮم ﻣﺤﻀﺮي و ﺳﺎﻳﺮ ﻣﺪارك ﻓﻮق، اﻟﺬﻛﺮ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﻤﻨﻮﻋﻪ.

مرحله سوم

ﺑﺮرسي ﺣﻘﻮقي ﻣﺪارك اراﺋﻪ ﺷﺪه

مرحله چهارم

اﺧﺬ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻛﺎرﺷﻨﺎسي، ﺑﺎزدﻳﺪ و ﺗﻬﻴﻪ ﮔﺰارش ﻓني  

مرحله پنجم

ﻃﺮح ﭘﺮوﻧﺪه در ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺗﺨﺼﻴﺺ ﺷﺮﻛﺖ و ﺗﻌﻴﻴﻦ آب ﺗﺨﺼﻴﺺ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﺘﻘﺎضي     

مرحله ششم

ﻃﺮح ﭘﺮوﻧﺪه در ﻛﻤﻴﺴﻴﻮن رﺳﻴﺪگي ﺑﻪ ﺻﺪور ﭘﺮواﻧﻪ‌ﻫﺎ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓني ﭼﺎه در ﺻﻮرت اراﺋﻪ ﺟﻮاز ﺗأﺳﻴﺲ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺘﻘﺎضي و مجوز تغيير كاربري اراضي.

مرحله هفتم

ﻋﻘﺪ ﻗﺮار داد و اﺧﺬ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺟﺒﺮاني از ﻣﺘﻘﺎﺿﻴﺎن ﭼﺎهﻫﺎي ﻣﺸﻤﻮل ﻣﺎده 12 آﺋﻴﻦ ﻧﺎﻣﻪ اﺟﺮائي ﻗﺎﻧﻮن

مرحله هشت

اﺧﺬ ﻗﺮارداد ﺣﻔﺎري از ﻣﺘﻘﺎضي و ﺻﺪور ﻣﺠﻮز ﺣﻔﺮ ﭼﺎه

مرحله نهم

ﺗﻬﻴﻪ ﮔﺰارش ﻛﺎرﺷﻨﺎسي ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻨﺼﻮﺑﺎت ﺑﻬﺮه‌ﺑﺮداري، ﭘﺲ از ﺣﻔﺮ ﭼﺎه و آزﻣﺎﻳﺶ ﭘﻤﭙﺎژ

مرحله دهم

ﺻﺪور ﭘﺮواﻧﻪ ﺑﻬﺮه‌ﺑﺮداري ﭼﺎه ﭘﺲ از اﺣﺪاث و اﺧﺬ و اراﺋﻪ ﭘﺮواﻧﻪ ﺑﻬﺮه‌ﺑﺮداري واﺣﺪ از ﺳﺎزﻣﺎن ذي رﺑﻂ  

مدارك مورد نياز براي دريافت پروانه بهره‌برداري چاه آب

تصوير كارت ملي، تصوير شناسنامه، فرم شماره يك، وكالت نامه (در صورت داشتن وكيل)، آگهي تأسيس، تصوير برابر اصل سند مالكيت، موافقت اصولي، معرفي از سازمان جهاد كشاورزي، معرفي از سازمان صنعت معدن تجارت، اجاره نامه واگذاري اراضي دولتي، تصوير اساسنامه شركت، آخرين تغييرات روزنامه رسمي، گواهي كد اقتصادي، گواهي شناسه ملي، كپي شناسنامه و كارت ملي اعضاي داراي حق امضا، درخواست كتبي از ارگان مربوط، مدارك سند زمين.

مراكز ارائه دهنده پروانه بهره برداري چاه آب

افراد براي دريافت پروانه بهره‌برداري مي‌توانند به گروه حفاظت آب‌هاي زيرزميني در ستاد و ادارات منابع آب شهر و شهرستان محل سكونت خود مراجعه كنند. همچنين سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي،‌ ﺟﻬﺎد ﻛﺸﺎورزي، ﺛﺒﺖ اﺳﻨﺎد، صنعت،‌ معدن و تجارت و ساير ارگان‌هاي ذيربط در اين زمينه خدمت رساني مي‌كنند.

هزينه‌هاي صدور پروانه بهره برداري چاه آب

البته ميزان هزينه‌ها هميشه ثابت نيست و مي‌تواند تغيير كند. اما بر اساس آخرين هزينه‌هاي به دست آمده افراد بايد هزينه كارشناسي، 2900000  ريال، مشمول 9 درصد ماليات بر ارزش افزوده را پرداخت كنند.

مدت زمان صدور پروانه بهره‌برداري

اين موضوع به سرعت عمل درخواست كننده و ارائه و تكميل مدارك او بازمي‌گردد. اگر همه چيز خوب پيش برود و به خصوص همه مدارك تكميل باشد در حدود 62 روز طول مي‌كشد تا پروانه بهره‌برداري صادر شود.

انتقال پروانه حفر يا بهره‌برداري از چاه

انتقال در مواردي ارائه مي‌گردد كه انتقال پروانه حفر يا بهره‌برداري مورد درخواست باشد و به لحاظ حقوقي معارضي براي موضوع وجود نداشته باشد. اين مهم با ارائه درخواست كتبي از طرف شخص خواهان انتقال پروانه، اسناد ثبتي معتبر مبني بر انتقال آب به همراه  اراضي مورد نظر، استعلام از نهاد‌هاي مربوطه صورت مي‌گيرد.

مراحل انتقال پروانه حفر يا بهره برداري از چاه آب

1- ارائه درخواست كتبي انتقال پروانه

2- تحويل فرمها، تكميل مدارك، ارائه اسناد انتقال، رضايت نامه فرد انتقال دهنده و ...

3- طرح پرونده در كميسيون رسيدگي به صدور پروانه‌ها جهت بررسي و در صورت صحت مدارك موافقت با انتقال پروانه و ارسال به شهرستان

4- در صورت موافقت كميسيون، صدور اصلاحيه پروانه بنام فرد انتقال گيرنده

5- در صورت عدم موافقت كميسيون ابلاغ به متقاضي جهت ارائه مدارك مورد نياز جهت ارسال مجدد به كميسيون.

سؤالات متداول در خصوص پروانه بهره برداري چاه آب

ضرورت‌هاي مراجعه حضوري براي درخواست پروانه بهره‌برداري در چيست؟

ضرورت‌هاي مراجعه حضوري براي ارائه درخواست كتبي، تعهدنامه‌هاي چاه گمانه و انسداد چاه قبلي، تكميل مدارك و ارائه اسناد مالكيت و ... صورت مي‌گيرد.

بازديد كارشناس از منطقه و تكميل فرم گزارش كارشناسي چند روز طول مي‌كشد؟

اين مهم در حدود هفت روز كاري در صورت تكميل بودن شرايط، طول خواهد كشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پروانه بهره‌برداري چاه آب مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : پروانه بهره برداري چاه آب